Dolar 32,5320
Euro 34,8934
Altın 2.422,04
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C

İsmail Kahraman’dan Hükmü Pekmezci’ye ziyaret

İsmail Kahraman’dan Hükmü Pekmezci’ye ziyaret
14 Aralık 2021 19:00
A+
A-

Türkiye Büyük Millet Meclisi 27. Başkanı ve 20. 21. ve 26. Dönem İstanbul Milletvekili İsmail Kahraman Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret etti.

Eski Meclis Başkanı Kahraman’ı Bayburt ve Bayburt Belediyesi’nde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Hükmü Pekmezci Kahraman ve berberindeki heyete Bayburt tarihinden bahsederek, şehir hakkında bilgi verdi. Pekmezci daha sonra İsmail Kahraman’a günün anısına plaket takdim ederek,  Bayburt’un yöresel ürünlerinden oluşan çeşitli hediyeler verdi.

Bayburt’ta bulunmaktan dolayı memnun olduğunu belirten İsmail Kahraman ise Başkan Pekmezci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Bayburtluların takdire şayan insanlar olduğunu ifade eden Kahraman, Bayburtlu birçok sevdiği dostunun olduğunu ifade etti.

Kahraman daha sonra Başkan Hükmü Pekmezci’ye ziyaret anısına çeşitli kitaplar hediye etti. Hediyeleşmelerin ardından ziyaret fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Belediye Başkan Yardımcıları Süreyya Türkmenli ve Nesimuttin Selçuk’un da hazır bulunduğu ziyarette İsmail Kahraman’a, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Hacı Ali Polat, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tevhit Ayengin, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Eski Dekanı ve Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nasrullah Hacımüftüoğlu, Eski İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Elçi, Bayburtlu bürokratlar İbrahim Hakkı Polat ile Alim Erdemir ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) Bayburt İl Temsilcisi Mehmet Asif Alan eşlik etti.

YORUMLAR

  1. haktan ispirli dedi ki:

    rahmetli necmettin erbakan hoca 1969 da “mttb”hız vermiştir ,mekanı cennet olsun.