Dolar 32,3759
Euro 35,0031
Altın 2.326,03
BİST 9.097,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

İl Özel İdaresine Para Akışı Devam Ediyor

İl Özel İdaresine Para Akışı Devam Ediyor
1 Ekim 2015 14:21 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2015 23:30
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili Naci Ağbal Bayburt İl Özel İdaresine çıkarılan ek ödenekle ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

Ağbal açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “ Köylerimizin altyapı ve üst yapı çalışmalarını hızlandırmak için İçişleri Bakanlığı yetkilileri ile yaptığımız görüşmeler sonucunda, İçişleri Bakanlığı’ndan 4 milyon liralık ek ödenek İl Özel İdaresi hesabına aktarılmıştır.

Ayrıca; köylerimizin muhtelif ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, 2 Milyon 168 bin lira da, bugün İller Bankası Yönetim Kurulu’nda onaylanmıştır. Böylelikle toplam 6 Milyon 168 bin liralık ek kaynak ilimize kazandırılmıştır.

Söz konusu ilave kaynakların Bayburtumuza tahsisi hususunda gösterdikleri yakın ilgiden dolayı İçişleri Bakanımız Sayın Selami Altınok’a ve İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Gedik’e Bayburt’lu hemşerilerim adına teşekkür ediyorum”

 

YORUMLAR

  1. İNCİ YÜCESOY dedi ki:

    40 YILDIR BÖYLE VEKİL GÖRMEDİ,BİNLERCE TEŞEKKÜR SN NACİ AĞBAL.SEVGİ İLE.ALLAHA EMANET OLUNUZ.

  2. bayburtlu dedi ki:

    bu kadar para geliyorda nereye gidiyor . şu yollar bi yapılmadı arabalarımız sanayiden çıkmıyor her ay sanayideyiz maşallah . her yer çukur şu yolları baştan bi yapın . ne bitmez alt yapı çalışmasıydı beee .

  3. BBC NEWS dedi ki:

    CNN Kardeşe katılıYORUM…

  4. çınar dedi ki:

    gelen paranın ne için geldiğini sayın vekil yazılı olarak beyan etmiş lütfedin bi okuyun köylerimiz için gelmiş. bu memlekette çok sayıda tekniktrektör çok sayıda mimar çok sayıda millet vekili vali belediye başkanı var ama sabır yok sabır be kardeşim sabır herkez yapılmak isteneni açıkça görüyor bayburt yaşanacak yer ya olacak yada olacak okadar ayrıca hersene seçim olmasına gerek yok türkiyede olduğu gibi bayburttada aranan kan bulunmuş işler rayına girmiştir sayın vekilin çalışmalarını tebrik ediyor sayın şahap beyinde katılımıyla özlenen bayburtu imar edeceklerine inanıyorum saygılar…….

  5. ismail dedi ki:

    BU PARALAR GELİYODA BİZ NEDEN HALA BAYBURTTA MERKEZDE SUSUZ, YOLSUZ,KALDIRIMSIZ,TOZ TOPRAGIN İÇİNDE YÜZÜYOZ ARABAMIZI HER AY AMARTİSÖR YAPTIRMAK ZORUNDA KALIYOZ.

  6. sinan dedi ki:

    keske her sene secim olsa. 1 kere de daha secimler yenilensin Bayburt’dan tiren bile gecer.

  7. Naci dedi ki:

    Zorla oy verdirecek kendine bu ne çalışma kardeşim 😉
    Adamsın Ağbal !

  8. CNN dedi ki:

    ŞU PARADAn PÖNSEREK CADDESİNE AYLARDIR ÇUKURLU OLAN YOLA ASFALT ……ESENTEPE MAHLESİNE ÇIKAN YOLA ASFALT VERSELER ………..GELEN PARAYLA SAGLIKLI SU VERSELER ÇOCUK PARKLARININ TAŞLI TOPRAKLI YERİNE ZEMİNİ PLASTİK MALZEMEDEN YAPSALAR NE İYİ OLUR.ARABALAR ÇUKURLU YOLLARDAN DOLAYI HURDA OLDU YAZIK DEGİLMİ MİLLETİN PARASINA.