Dolar 32,3325
Euro 35,1176
Altın 2.310,95
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Hulki Aşır’dan Rektör Coşkun’a Teşekkür Ziyareti

Hulki Aşır’dan Rektör Coşkun’a Teşekkür Ziyareti
1 Eylül 2015 19:27 | Son Güncellenme: 3 Eylül 2015 13:53
A+
A-

Bayburt Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, Bayburt Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

Coşkun’u makamında ziyaret ederek, Bayburt Üniversitesi bünyesinde Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin açılacak olmasının kendilerini yakından ilgilendirdiğini söyleyen Aşır, Bayburt’ta görev yapmak üzere atanan ebe, hemşire ve sağlık memurlarının bir çoğunun bu fakülteleri kazanarak hemen öğrenim durumundan dolayı tayin istiyorlar. Bundan böyle İlimizde bu fakültenin olması sağlık camiası adına önemli bir rahatlama sağlayacaktır. Bayburt’ta çalışırken Bayburt’ta okuma imkanına sahip olacak personellerimizin başka illere gitmesine gerek kalmayacağından, personel sayılarımızın anlık düşüşlerinin önüne geçilecektir. Bu nedenle sayın Milletvekilimiz Naci Ağbal başta olmak üzere emeği geçen herkese camiamız adına teşekkür ederim” dedi.

Ziyaretinde AK Parti Bayburt Milletvekili Naci Ağbal’ın devlet hastanesine 1 milyon ek kaynak aktarımınıda belirten Aşır, konuşmasında şunları kaydetti:

“Malumunuz geçtiğimiz hafta sayın Milletvekilimiz Naci Ağbal’ın medyaya da  yansıyan Bayburt Kamu Hastaneleri emrine Kamu Hastaneleri Kurum Başkanımız Dr.Zafer Çukurova ile görüşerek 1 milyon lira ilave kaynak aktarmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Göreve geldiği günden beri bütün uygun zamanlarında kurumlarımızı ziyaret eden, vatandaşın ve bizlerin sorunlarını dinleyen, her konuda bizlere yardımcı olan sayın milletvekilimiz Acil Servis önünde bir vatandaşın lazer le taş kırma cihazı için sevk edildiğine şahit olması ile başlayan süreçte, ‘bizde neden yok’? sorusuna verdiğim ‘maddi durumumuz yeni teknolojileri bir zaman sonra almaya müsait oluyor’ dememle birlikte,kendisi hemen telefonla gereken rakamın fazlasını ilimize ilave kaynak olarak çıkardı. Kendisine teşekkür ederek bundan böyle halkımızın sağlığına gösterdiği bu iltifatlatlarına bizde sağlık camiası olarak ayak uydurmak için elimizden gelenin fazlasını yapacağız inşallah. Yine yoğun bakım alanlarının yapılması için diğer paydaş kurumlarla görüşerek iş ve işlemlerimizi hızlandırma talebiyle hızlıca ayda ortalama 30 hastamızı yoğun bakım eksikliğinden dolayı ilimizden sevk etmeyeceğimizin müjdesini de vermek isterim.”

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Coşkun ise sağlık alanında ki fakültelerde doluluk oranının her zaman yüzde yüz olduğunu ifade ederek, “Bazı fakülteler vardır ki yıldızı parlar daha sonra söner. Bunlar öyle değil, sağlık çünkü insana her zaman lazım olan bir şey. Bu anlamda iyi oluyor, birde üniversitenin diğer üniversiteler arasında ki prestiji de yükselmeye başlıyor. İnşallah fakültemiz Bayburt’a hayırlı, uğurlu olur” diye konuştu.

YORUMLAR

  1. dusunur69 dedi ki:

    sayın hocam sağlık bilimleri fakültesi için Bayburt adına sizlere teşekkür ederiz. Göreve geldiğinizden beri Bayburt üniversitesine yaptığınız katkılar önemsizleştirilemez. emeği gecen herkese Bayburt adına teşekkür ediyorum. Acaba yeni fakülteler yoldamı.

  2. deliruh dedi ki:

    SAYIN hoca, teşekkür etmeniz gereken insanların başında ,MHP milletvekili sn KADRİ KARAOĞLU gelmelidir. Çünkü aday olduğu andan itibaren 13 yıllık AKP iktidarının yapmayı bile düşünmediği hizmetler, bir çok bakanın,iş adamının ilimize gelmesiyle sağlandı ve hala da yatırımlar gelmektedir. Bir bayburt lu olarak sevindirici gelişmelerdir.Yoksa bayburt ta AKP kamu ya müdür atama, adam kayırma ,torpil, işten adam çıkarma ,tehdit ve ekmek kavgasında olan insanların ekmeğine göz dikme ve farkli siyasi görüşü olan insanlara zulüm etme HİZMETLERİNDE yarış içerisinde idiler…TŞK KADRİ BEY, NACİ BEY..

  3. duyarlı vatandaş dedi ki:

    BAYBURT GENELİNDE ÇOLUK ÇOCUK HERKEZDE KARIN AĞRISI ŞİKAYETİ VAR ..BÜTÜN YETKİLİLERDEN BİR AÇIKLAMA BEKLİYORUZ …….ÖNLEMLER ALINIYORMU SULARDAMI ŞİKAYET YOKSA KANALİZASYON HATTIMI KARIŞIYOR……….