Dolar 32,3195
Euro 35,0491
Altın 2.308,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Hizmetleri Zirveye Taşımak İçin Yola Çıktım…

Hizmetleri Zirveye Taşımak İçin Yola Çıktım…
17 Şubat 2015 22:20 | Son Güncellenme: 20 Şubat 2015 23:11
A+
A-

AK Parti Bayburt Milletvekili aday adayı Bayram Koman, Bayburt Ak Parti İl Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi, “Ülkeme, Bayburt’a ve Bayburtluya  hizmet etmeyi kendime görev edinmiş ve bu toprakların bir çocuğu olarak hizmetlerimi zirveye taşımak gayesiyle bu ulvi yarışta yola çıktım. 23 yıllık bürokrasideki meslek hayatımdaki gibi Bayburt’a ve Bayburtluya  hizmet etme inancında ve gayesinde olduğum için karşınızdayım.

Bildiğiniz gibi 7 Haziran 2015 tarihinde milletimizin geleceğini belirleyecek olan ve ülkemiz için hayati önem taşıyan Milletvekilliği Genel Seçimleri yapılacaktır.

Ben de bugüne kadar devlet kademelerinde bulunduğum her görevde ülkeme, Bayburt’a ve Bayburtluya hizmet etmeyi kendime görev edinmiş ve bu toprakların bir çocuğu olarak hizmetlerimi zirveye taşımak gayesiyle bu ulvi yarışta yola çıktım. 23 Yıllık Bürokrasideki meslek hayatımdaki gibi Bayburt’a ve Bayburtlu’ya hizmet etme inancında ve gayesinde olduğum için karşınızdayım. Bu beyanda 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren millete hizmeti sevda tutkusu haline getiren Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Bayburt Milletvekili aday adaylığı müracaatımı, az önce il başkanlığımıza sundum. Ülkemiz ve ilimiz için hayırlara vesile olur inşallah. Bu memleketin evladı olarak, 1971 yılında Bayburt ilinde doğdum. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimimi Bayburt’ta tamamladım. 1988 yılında Polis Akademisine girip 1992 yılında Polis Akademisinden mezun oldum. Polis Akademisini bitirdiğim tarihten itibaren 23 yıl boyunca Ankara İlinde Başta Emniyet Genel Müdürlüğü’nde, Polis Akademisi Başkanlığı’nda, Başbakanlık’da ve 14 yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çeşitli görevlerde bulundum. Bu sırada Türkiye’de ve yurtdışında başta terörle mücadele ve istihbarat konusunda çeşitli eğitimler gördüm. Ayrıca Başbakanlık bünyesinde bulunan Devlet Lisan Okulu’nu başarıyla bitirdim. Aktif olarak Türkiye Futbol Federasyon’unda 9 yıldır temsilcilik görevini yürütmekteyim. Emniyet Müdürlüğü rütbesinde iken Bayburt’a ve Bayburtluya hizmet etmek için AK Parti Bayburt Milletvekili aday adaylığı için 10 Şubat 2015 günü görevimden istifa ettim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.”

Yukarıda sizlerle paylaştığım görevlerim esnasında memleketimizin ihtiyaçları ve hemşerilerimden gelen her türlü talebi imkânlar nispetinde karşılamayı vefa borcu bildim. Allah’ın inayetiyle yapmış olduğumuz bu hizmetler inşallah ileride gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz hizmetlerin adeta birer habercisidir.

Kısacası bir kardeşiniz olarak, sizlerin teveccühüyle Allah nasip eder de milletvekili olursam, mesaimin tamamını memleketime hizmete ayıracağım. 2023 hedefiyle dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girecek olan Türkiye’mizin bir ferdi olarak şehrimizin bu hedefteki imkânlardan faydalanması gerektiğine inanıyorum. Memleketime hizmet etme hasretimi samimi duygularımla bu kutlu yolculukta ifa etmek istiyorum. Allah nasip eder, hemşerilerimizin teveccühleriyle milletvekili seçilirsem ilimizin, ilçelerimizin, beldelerimizin ve köylerimizin ihtiyaçlarının karşılanmasında, kollarımızı sıvayıp hizmetlerimizi sürdüreceğiz. İstişare esasından asla ayrılmayacağım. Hangi konuda olursa olsun muhataplarımızla konuşmadan anlaşmadan karar vermeyeceğiz.

Bu çalışmalarımız esnasında, teşkilatımın hassasiyetlerini göz önünde bulundurup AK Parti düşüncesinin şehrimize tam olarak yansımasında ayna olacağız. Bu büyük teşkilatın 13 yılda Memleketimizin her metrekaresinde neler yaptığını, neler yapacağımı ilerisinde beraberce konuşup tartışıp yararlı olan ilimiz için ne gerekirse istişareyi hep beraber yapacağız. Bunu kuşkunuz olmasın. Bugüne kadar 14 yılı Türkiye Büyük Millet Meclisinde olmak üzere toplam 23 yıl boyunca bürokraside edindiğim tecrübenin tamamını bu şehre aktaracağımı bütün samimiyetimle ifade etmek isterim. Konuşmama son verirken bu ulvi yarışta benimle birlikte olan AK Parti aday adaylarına, kardeşlik ortamını oluşturan AK Parti İl Başkanlığımıza, ilçe teşkilatlarımıza, kadın kolları ile gençlik kollarımıza ve bütün hemşerilerimize şükranlarımı sunuyorum. Her şey Bayburt için. Bayburt’a hizmet için varım.”

Baybram Kobal Adaylık Açıklaması Yaptı 1 Baybram Kobal Adaylık Açıklaması Yaptı 2

 

YORUMLAR

  1. sedat dedi ki:

    Bayburta yakışır.Hayırlı olsun.Bayram abi değerdir. Bayburtta hizmetleri çok olacaktır.