Dolar 32,5434
Euro 34,9349
Altın 2.426,74
BİST 9.681,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
26°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Hey gidi günler dedirten tarihi Bayburt fotoğrafları

Hey gidi günler dedirten tarihi Bayburt fotoğrafları
29 Nisan 2020 15:23
A+
A-

Tarih ve Kültür şehri olan Bayburt’un geçmiş yıllarını yansıtan fotoğraflar ile yaşamını yitirmiş veya hayatta olup yaşı ilerlemiş bazı kişilerin fotoğraflarını yansıtan görüntüleri nostalji olarak hazırladık.

Arşivimizde olan veya birçok sosyal medya üzerinden alınmış fotoğraflar video şeklinde hazırlanarak yayınlanmıştır. Mevcut fotoğraflara bakıldığında birçok insan geçmişte yaşadığı Bayburt’tan görüntüleri yad ederken, birçok kişi ise kendisini veya tanıdığı birilerinin fotoğrafını görecektir.

Hey gidi günler dedirten fotoğraflar arşivimizde bulunanlar içerisinden seçilerek sizlerle paylaşılmıştır. Koronavirüs salgını nedeniyle insanların büyük bir bölümünün evde kaldığı şu günlerde Bayburt’a ait nostalji dediğimiz fotoğrafları bir araya getirerek anıları tazelemek istedik. İlerleyen günlerde benzer fotoğraflar Bayburt Medya sayfasından yine paylaşılacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=wdn4IIg0otA

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Tahribatın devamın istemiyorsak ,GÜÇLÜ – İRADE lazım…Yoksa bu resimlere bakar avunuruz..Tarih ve Kültür Şehri olduğumuzu iddia ediyorsak…Belediyenin gücü yetmiyorsa,merkezi hükumetin desteğini alarak , YASA ÇIKARTARAK Düzce vilayetinde ki gibi,
    kararlı olmalıyız…..Taş köprüden içeriye tüm mahalleler iki kat,çarşı içi yıkılacak yerler yıkılacak,bir ve iki katı geçmeyecek şekilde TARİHLE BULUŞMALI…..
    Bir çok caddelerimiz yaya trafiğine açılmalı,..Trabzon yolu üzeri daha ciddi çalışmalarla cadde ,iş merkezleri oluşturmalı, ikinci vaya yeni BAYBURT merkezi haline getirilmeli….v.s.
    BU GÜÇLÜ İRADE NASIL OLUŞACAK…? Belediye başkanımızı yalnız bırakarak değil…!
    Tüm siyasi partiler,Üniversite, Ticaret ve esnaf odaları,sendikalar,diğer STK lar,basın alınacak bu karara destek verecek ,ve HEP BİRLİKTE TALEP EDECEĞİZ….Bu çalışmalar başlamalı….
    Yoksa her mahalleye oto park yaparak ,tahribatı artırır, sorunları büyütürüz….Tarih ve kültür şehri ifadesi ancak NUTUK atarken kullanırız……Hayırlı ramazanlar….