Dolar 32,3712
Euro 34,9854
Altın 2.326,10
BİST 9.065,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Hedef İki Kampüslü Üniversite…

Hedef İki Kampüslü Üniversite…
13 Şubat 2015 07:57 | Son Güncellenme: 16 Şubat 2015 09:50
A+
A-

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Bayburt Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ile bir araya geldi.

Bayburt Üniversitesi ile ilgili bilgileri akademisyenlerle paylaşan Rektör Coşkun, uzun vadedeki hedeflerinin 2 kampüslü bir üniversite olduğunu kaydetti.

Rektör Coşkun, ” Üniversitemiz her geçen gün büyüyor. Bayburt Meslek Yüksekokulumuzda önümüzdeki yıl İş Güvenliği, Lojistik, Bankacılık ve Finans bölümlerini aktif edeceğiz. Dede Korkut Kampüsünü ilerde açacağımız bölümler ve fakültelerle Sağlık Kampüsü olarak değerlendireceğiz. Sağlık hizmetlerini bir an önce büyütmek, iş tanımı olan ve doluluk oranı yüksek olacak bölümler açmak istiyoruz. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundaki akademisyenlerimizin dışarıdaki akademisyenlerle burada çalışması önceliklerimiz arasında. Akademisyenlerimizden akademik yayınlara ve projelere ağırlık vermelerini istiyoruz. 3 hafta sonra açılacak Merkezi Araştırma Laboratuarımız ülkemizdeki en son sistemle donatılmış laboratuarlardan biri olacak.  Sizlerden üniversitemize kazandırdığımız imkânları en verimli ve en etkin bir şekilde kullanarak önemli çalışmalara imza atmanızı bekliyoruz “dedi.

Bayburt Üniversitesini Atatürk Üniversitesi gibi çevre üniversitelerle beraber büyütmek için çalıştıklarını kaydeden Rektör Coşkun, ” Üniversitemizi çeşitlendirmeye çalışıyoruz. Her geçen gün yerelleşmeyi aşan bir üniversite konseptimizin olması için gayret vermekteyiz. Donanım noktasında akademisyenlerimiz için her türlü imkânı seferber ediyoruz. Şehrin beklentilerini de dikkate alarak büyüyoruz. Öğrencilerimizin sosyal imkânsızlıkların yoksunluğu gibi şikayetler de yeni kampüs alanındaki yaşam merkezi ile azalacak. “diye konuştu.

Hedef İki Kampüslü Üniversite  2 Hedef İki Kampüslü Üniversite 1 Hedef İki Kampüslü Üniversite 3

YORUMLAR

  1. HAKAN dedi ki:

    niye abdulvahap gazi kampüsü. dede korkut, şairzihni olmuyormu

  2. AHMET DAVUT dedi ki:

    SN REKTÖR SELAMLAR SUNARAK”İKİNCİ KAMPüS ADINI”ABDÜLVEHHAB GAZİ KAMPÜSÜ”OLURSA
    GÜZEL OLUR DÜŞÜNCESİ İLE..,SAYGILARIMIZLA.ANADOLU YAKASI BAYBURT GENÇLİK PLATF.ist.

  3. salim dedi ki:

    Sayın Hocamıza vermiş olduğu emekten ötürü çok teşekkür ederiz.

  4. tuncay yanık dedi ki:

    TEŞEKKÜRLER SAYIN REKTÖR