Dolar 32,5304
Euro 34,9545
Altın 2.440,12
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Hakan Yılmaz, kura çekimi sonrası önemli açıklamalar yaptı

Hakan Yılmaz, kura çekimi sonrası önemli açıklamalar yaptı
13 Temmuz 2021 22:36
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, kura çekimi sonrası kırmızı grupta yer alan takımımızın şampiyonluk şansını değerlendirdi.

Kulüp tesislerinde röportaj yaptığımız teknik direktör Hakan Yılmaz’a taraftarların merak ettiği soruları yöneltip cevaplar aldık. Bayburt Özel İdaresporun geçen yılki performansından sonra taraftarların beklentilerinin yükseldiğini belirten Yılmaz, “ Şehrimizin idarecileri ve kulüp başkanımızın ortak düşüncesi mevcut kadroyu bozmadan ve yeni takviyelerle şampiyonluğa oynamaktı. Bizimde amacımız bu hedefii zorlamak olacaktır. Kuraların çekiminden sonra insanların kafalarında farklı düşünceler oluşması doğaldır. Aslında zor veya kolay grup arasında pekte fark olmuyor. Kolay grupta kötü işler de yapabilirsiniz. Ama zor grupta da iyi işler yapabilirsiniz. Bu noktada takımınızın neler yapabileceği önemlidir. Bizim için iki grupta da önemli şeylerin değişmeyeceğidir. Takımınız iyi olursa her grupta iyi işler yaparsınız. Bizim oturmuş olan takımımıza iyi takviyeler yaparak önemli işler başaracağımıza inanıyorum. Şu ana kadar takımımıza 5 oyuncu takviye yaptık. Yaklaşık 4 veya 5 oyuncu daha katacağız. Toplam kadromuz 25 oyuncudan oluşacaktır” dedi.

“Afyon kampı önce transfer yapacağız”

İnsanların bu grupta neler olabileceğini merak ettiğini dile getiren teknik direktör Yılmaz, “ Benim ölçümde şampiyonluğa oynayabilecek en az 6-7 takım bulunuyor. Ben takımımızın buna rağmen avantajlı olduğunu düşünüyor ve takımıma güveniyorum. Son haftaya kadar şampiyonluk hedefini kovalayacağız. Afyon kampı öncesi stoper ve kaleci sorunumuzu bitirmek istiyoruz. Transfer konusu çok önemli bir strateji. Çünkü hatayı kaldırmıyor. Hele ki kasanda büyük paran yok ise bunu hiç kaldırmıyor. O yüzden mevcut paramızı doğru kullanmak istiyoruz. Yıldız oyuncu değil, takım yıldızı olsun istiyoruz. Meramımız iyi bir takım olmaktır” ifadelerini kullandı.

 “Taraftarımızın gücünü biliyorum”

Pandemi şartlarından dolayı taraftarlı maç oynayamadıklarını söyleyen Yılmaz, “Ben Bayburt spor taraftarını biliyorum. Fanatik ve takımını sahiplenen bir taraftar gurubu var. Bu taraftar grubu bizim en büyük desteklerimizden birisi olacaktır. Valimizin, Belediye Başkanımızın, Kulüp Başkanımızın ve STK’ların da desteğiyle birlikte taraftarın gücü daha fazla öne çıkacaktır. Karşılıklı inanç birlikteliği takımı başarıya taşıyacaktır. O birlikteliği de şu an sağlamış bulunuyoruz” dedi.

“Yapılan teklifleri değerlendireceğiz”

Uğur Mustafa Türk’ün takımda kalıp kalmayacağını merak edenler için açıklama yapan Bayburt Özel İdarespor Teknik Direktörü Hakan Yılmaz, “ Uğur Mustafa Türk şuan bizlerle beraber. Kendisine teklifler var. Kendisi bizim için değerli bir oyuncu. Giderse de kalırsa da takıma katkı sağlar. Kendisinin bir yıl içerisinde bu denli gelişim sağlaması bizleri de kendisini de gururlandırıyor. Ben hoca olarak olaya iki taraftan bakıyorum. Yapılan teklifler kulüp menfaatleri doğrultusunda bizleri tatmin ederse gitmesini isteriz. Ama kalırsa da takımımızda gollerini atmaya devam eder” şeklinde açıklama yaptı.

 

 

YORUMLAR

  1. Geyri Dayi dedi ki:

    Sampiyonluk hedefinden ziyade, Bayburtspor altyapi agirlikli bir klüp olma yolunda kendini gelistirmeli. Futbol sektörü kahir ekseriyetle artik milyar dolarlarin döndügü bir sektör oldugu gerceginden hareketle gercekci düsünmeli ve adimlarimizi ona göre atmaliyiz. Yanibasimizdaki Erzurum, Giresun, Samsun gibi sehir olarak cok daha maddi imkanlara ve nufusa sahip sehirlerle rekabet edebilme gücü hesbedilerek hareket edilmeli. Gecici basarilar, uzun yillara mal olabilir.

    1. ŞİNGAHLI dedi ki:

      Gayri dayı ,alt yapı sadece Bayburtspor’la dirilmez. Bayburt da 10 veya 12 takım varsa top yekun kalite sağlanmalı, yoksa ,bir sezonda 6-8 maçla şampiyon olundu mu ,il dışında nal topluyoruz.. Bu 12 takım tüm yaş kategorilerinde ayağa kalkmalıdır.. çok müsabaka yapmalı, ayraca teknik adam ve hakem sayısı artmalıdır. Bunlar hepsi birbirine bağlı şeyler.. İyi niyetine saygı duyuyorum.. selamlar..

      1. Geyri Dayi dedi ki:

        Hakikat şansa imkân tanımaz ve kendini ortaya koyar ve dayatir.Bayburt’ta Menchester United tipi bir yapılanmayla bir futbol akademisi kurmak inanın çok zor birşey değil.Kulağa abartılı gelebilir ama her yeni başlangıç bunları yaşayarak yükselemiyor mu? Sizin söylediğiniz şekilde veya daha farklı bir stratejiyle…Nasıl olduğunun çok fazla önemi yok. Avrupada yasayan yaklaşık beş milyon Türk toplumundan çok sayıda futbol starı çıkarken, 83 milyonluk koskocaman bir nüfustan bir Hakan veya bir Mesut’un….. vb. çıkmaması bir şeyleri yanlış yaptığımızın en buyuk delili değıl mi?.. Bayburt bu konuda bir ilki başarabilir.

  2. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    KOLAY GELSİN BAYBURT SPOR’ U SÜPER LİGDE GÖRMEK İSTERİZ BAŞKAN

  3. Hakikat dedi ki:

    Hocamıza ,ekibine ve futbolculara bu maratonda başarılar diliyoruz… İnişli ,çıkışlı haftalar olur. Bu işin doğasında olan şeyler, taraftarın görevi tam destek , geçen yıl olduğu gibi takımdan tek isteğimiz ,pozisyon harici sarı ve kırmızı kart görmemeliler, takımı bir haftaki sonraya eksik çıkmamalı, bu takıma ihanettir, arkadaşlarını yalnız bırakmak, sabote etmekle aynıdır… Çünkü futbolcular bu işten ekmek yiyor, takım oldukça sakatlık hariç, her haftaya tam kadro çıkmalıyız…saha içindeki ,sertlik ve kavgalardan herkes uzak durmalı, buradaki kart yönetim tarafından cezasız kalmamalı…Zaten takımını, kulübünü, şehrini seven futbolcu buna riayet eder…Tek rakibimiz kendimiz , sonra Van diyorum… Selamlar…