Dolar 32,2429
Euro 34,6834
Altın 2.398,59
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
19°C
Parçalı Bulutlu
Per 17°C
Cum 15°C
Cts 15°C
Paz 9°C

Gökçedere Göleti’nin Çevresi Piknik Alanı Oluyor

Gökçedere Göleti’nin Çevresi Piknik Alanı Oluyor
19 Kasım 2020 21:17 | Son Güncellenme: 20 Kasım 2020 08:09
A+
A-

Demirözü Gökçedere Beldesinde Belediye tarafından başlatılan çalışmalarda, Gökçedere Göleti etrafında çevre düzenlemesi çalışmaları hummalı bir şekilde devam ederken, gölet yanında düğün salonu yapımı başlatıldı. 

Gökçedere Belediyesi tarafından Göletin çevre düzenlemesi kapsamında parke yol yapımı ve ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor. Gölet etrafında başlatılan piknik alanı ve ağaçlandırma çalışmaları ile düğün salonu yapımı 2021 yılında tamamlanarak hizmete sunulması hedefleniyor.

Çalışmaları yerinde takip eden Gökçedere Belediye Başkanı Yavuz Bakır çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Gölet çevre düzenlemesi kapsamında ağaçlandırma çalışmalarına başladık. Ayrıca vatandaşlarımızın düğün, nişan, toplantı ve özel gün etkinliklerinde kullanabileceği 900 metre kara inşaat alanına sahip düğün salonumuzun da yapımına başlamış bulunuyoruz ” dedi.

Tarihi mekanlarıyla ve nüfusu ile önemli bir belde olan Gökçedere’de, 1988 yılında yapımına başlanan ve 1991 yılında tamamlanan Gökçedere Sulama Göleti’nin etrafında ilk kez piknik alanı çalışması başlatılmış oluyor.

 

 

 

YORUMLAR

  1. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Göletin etrafı ağaçlandırılmalı , turistik bir yer haline getirilmeli, çok geç kalınmış bir proje, yine de hayırlı olsun, tebrikler…