Dolar 32,5003
Euro 34,7680
Altın 2.489,43
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Giresun Çanakçı İlçesine Bayburtlu Kaymakam

Giresun Çanakçı İlçesine Bayburtlu Kaymakam
20 Nisan 2016 15:35 | Son Güncellenme: 20 Nisan 2016 20:42
A+
A-

Giresun’un Çanakçı ilçesinde Kaymakam olarak göreve başlayan Bayburtlu Oltan Bayraktar ilçeye en iyi hizmeti verebilmek için  gayretli çalışmalarını devam ettiriyor.

Mart ayında Çanakçı ilçesinde göreve başlayan Oltan Bayraktar, 1982 yılında Bayburt’ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Bayburt’ta tamamladı. 2006 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Askerlik görevini Edirne’nin Keşan İlçesinde kısa dönem er olarak tamamladı.

2006-2008 yılları arasında özel sektörde yöneticilik yapan Bayraktar, 2008-2015 yılları arasında Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde İstanbul ve Sakarya İllerinde İmam-Hatip olarak görev yaptı. 2015 yılı Eylül ayı itibariyle Bayburt Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığı’nda göreve başladı. İl Stajını Bayburt Valiliği’nde, I. Dönem Kaymakam Refikliği Stajını Sinop İli Boyabat İlçesinde, II. Dönem Kaymakam Refikliği Stajını Kırıkkale İli Yahşihan İlçesinde tamamladı.

İçişleri Bakanlığı’nın 29.02.2016 tarihli onayı ile Çanakçı Kaymakamı olarak atandı.

Evli olan Oltan Bayraktar, iki kız ve bir erkek çocuk babasıdır.

YORUMLAR

  1. REŞAT dedi ki:

    ÖNCE HAYIRLI OLSUN ALLAH UTANDIRMASIN BİR BAYBURTLU OLARAK GURUR DUYUYORUZ
    SİZDEN RİCAM HERKESE EŞİT DAVRANIN ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN DAHA ÜST SEVİYELERE GELMENİZİ CANİ GÖNÜLDEN İSTİYORUZ
    SAYGILARIMLA

  2. İSLAM dedi ki:

    ALLAH HAYIRLI VE MÜBAREK ETSİN UTANDIRMASIN İNŞALLAH .BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM.KÖYLÜMÜN BU MAKAMLARA GELMESİ GURUR VERİCİ .İNŞALLAH GELECEK NESİL DAHA İYİ YERLERE GELİR.

  3. hasan dedi ki:

    allah hayırlı ve mubarek eylesın sayın kaymakamın yenı gorevinizde üstün basarılar dilerim allah yar ve yardımcınız olsun tebrık ederim hasan colak manisa emekli polis bayburt

  4. D.Ali dedi ki:

    ALLAH hayırlı etsin memleketimize gurur duyuyoruz.