Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 21°C
Çar 18°C

Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçe 2. Olağan Kongresini gerçekleştirdi

Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçe 2. Olağan Kongresini gerçekleştirdi
28 Kasım 2023 17:49 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2023 17:53
A+
A-

Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçe 2. Olağan Kongresi parti binasında gerçekleşti.

Tek aday ile girilen seçimlerde Ali Sayıner delegelerin tamamının oyunu alarak Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçenin yeni başkanı oldu.

Bugün burada, hep beraber, Bayburt’ta yeni bir siyaset sayfasının açılmasına, yeni bir yürüyüşün başlamasına şahitlik ediyoruz diyerek konuşmasına başlayan Gelecek Partisi Bayburt Merkez İlçe Başkanı Sayıner; “Bizler Gelecek Partisi olarak bütün baskılara ve oluşturulmaya çalışılan korku atmosferine rağmen ülkemize müreffeh bir gelecek çizmek için bir araya geldik. Gelecek milletimizindir, Gelecek Türkiye’nin dir” diyerek yola çıkan partimizin ben de bir kurucu üyesi olmaktan son derece onur ve gurur duyuyorum. 2020 Yılında Gelecek Partisi Bayburt il teşkilatı kurucu üyeliği ile başlayan siyasi hayatıma daha sonra Partimizin çeşitli kademelerinde görev alarak devam ettirdim. 2 yıldır sürdürmekte olduğum İl Sekreterliği görevinin ardından bugün gerçekleştirmiş olduğumuz Merkez İlçe 2. Olağan Kongremizde bütün delegelerimizin teveccühleri ile yeni dönem de başkanlığa seçilmiş olmaktan büyük onur duyuyorum.

Bizler; geçmişe ağıt yakmaya değil, ortak bir gelecek inşa etmeye geliyoruz. Zamanı geçmiş eski sözleri tekrar etmeye değil, ‘yeni şeyler söylemeye’ geliyoruz. Yıllardır memleketimizde siyaset meydanında hep aynı isimler, aynı simalar yer almakta. Artık bazı şeylerin değişmesinin vakti geldi. Ben, sen, bizler ve sizler bir kenarda durduğumuz sürece, meydan hep aynı aktörlere kalıyor. Artık birilerinin çıkıp taşın altına elini koymasının vakti geldi. Bu memleket bizim Bayburt’u bu makûs talihinden kurtarmak için elimizden geleni yapacağız. Yeni şeyleri ancak geçmişten ilham alarak geleceği inşa edecek olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak korkulardan ve tabulardan kurtulmuş olanlar söyleyebilirler. Yeni şeyleri ancak bugüne inançları ve yarına umutları olanlar söyleyebilirler. Susmaya değil konuşmaya, şikâyet etmeye değil çözüm üretmeye, Bağırmaya değil sakince ve muhabbetle hitap etmeye, surat asmaya değil tebessüm etmeye geliyoruz. Yapılan bu 2.olağan kongremizin başta ilimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirmesini diliyor; kıymetli delegelerimize beni bu göreve layık gördükleri için hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor. Sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Gelecek Partisi hepimizin geleceğinin adresi ve umut ışığıdır. Gelecek Partisi milletimizin yarınıdır. Gelecek Türkiye’nin, gelecek Bayburt’umuzundur.”

Ali Sayıner’in yönetim kurulundaki isimler şöyle:

Erkan Mintaş

Esma Taştan

Kurban Eraslan

Lut Kaya

Orhan Çınar

Selim Tekin

Vedat Hanecioğlu

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.