Dolar 32,5224
Euro 34,9062
Altın 2.438,38
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanlığından açıklama

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanlığından açıklama
26 Mayıs 2021 09:22 | Son Güncellenme: 30 Mayıs 2021 11:19
A+
A-

TBMM önünde yaşanan engelleme girişimlerine ilişkin Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanı Nazir Güler, yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Ne yaparlarsa yapsınlar, temiz siyaset Gelecek Partisi ile gelecek diyen Güler,“ Gelecek Partisi Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet “ Temiz siyaset çağrısı” yapmak için gittiği TBMM önünde polis engeliyle karşılaşmıştır. Sonlarının yaklaştığını gören iktidar artık bu tür girişimler ile herkesi eskisi gibi susturabileceklerini zannediyorlar. Yaptıkları zorbalıklar ile milletin meclisi olan gazi meclisin önünü bile millete kapatmaya çalışmışlardır. Gerçeklerin konuşulmasını engelleme girişimlerine bu şekilde devam etmişlerdir. Meclis herkesindir. Sadece kendilerine ait olduğunu düşünenler yanıldıklarını sandıkta göreceklerdir. Genel başkanımıza ve partililerimize yapılan bu şiddet girişimini kınıyorum”.

YORUMLAR

  1. minteha adıgüzel dedi ki:

    ak.parti,dönmeinde yıllarca emek ver.,daha sonra rakip ol.!!,hayret bir şey.,olacak gibi değil.

  2. hasan dedi ki:

    Bunlar ağızlarına bi zorba yonetim lafzını sakiz gibi atmış surekli konuşuyorlar.yahu arkadaş bu ülkede zorba iktidar yada diktatorlük vs gibi bir yonetim olsa siz bu kelimeleri ulu orta kullanabilirmisiniz. Buna cesaret edebilirmisiniz.