Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ABD Pensilvanya’da gömüleceği çukur görüntülendi. Örgüt üyeleri görüntü vermemek için geniş güvenlik önlemi aldı fakat havadan Görüntü kaydı alındı.
Terör örgütü FETÖ elebaşı Fethullah Gülen geçtiğimiz pazar günü ölmüştü. ABD’nin Pensilvanya eyaletinde ölen Fethullah Gülen’in gömüleceği yer belli oldu. Örgüt üyeleri, Fethullah Gülen’i gömmek için çiftlik bahçesine çukur kazdı. Bu alan sarı şeritle çevrilirken örgüt üyelerinin görüntü vermemek için siyah branda ile önlem alması dikkat çekti.
FETÖ’nün Pensilvanya’da bulunan çiftlik evinde kayda geçen görüntülerde Çiftlik bahçesinde vinç ve merdivenlerin bulunduğu dikkat çekti. Örgüt üyeleri kürekle mezar kazarken çukurun bulunduğu alanın hemen yanında da ahşap bir platform göze çarpıyor. Görüntü vermemek için yoğun çaba harcayan örgüt üyeleri Mezarın üstünü branda ile örtmeye çalıştı. Yaklaşık 10 örgüt mensubu mezar kazma çalışmalarını takip etti.

Örgüte yakın sosyal medya hesapları, Fethullah Gülen’in sınırlı sayıda örgüt üyesi katılımı ile Çiftlik bahçesine gömüleceğini paylaştı. Ancak CNN Türk’ün Washington temsilcisi Yunus Paksoy yaptığı haberde FETÖ’nün Fethullah Gülen için bir futbol sahası kiralamaya çalıştığını öne sürdü. Diğer yandan Pensilvanya’daki örgüt çiftliğinde araç veya trafiğinde de önemli bir artış var.