Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 20°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Feramuz Üstün, Bayburt ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı

Feramuz Üstün, Bayburt ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı
6 Haziran 2020 13:03
A+
A-

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcı ve Sosyal Politikalar Başkanı, eski AK Parti Gümüşhane milletvekili Feramuz Üstün, Bayburt ziyaretinde önemli açıklamalar yaptı.

Teşkilatlanma konusunda koronavirüs salgını nedeniyle ara verdikleri çalışmalarını tekrar başlattıklarını söyleyen Üstün, “ Bayburt benim için kardeş bir şehirdir, milletvekilliğim döneminde Bayburt’un ve Gümüşhane’nin sıkıntıları Bayburt Milletvekillerimizle birlikte çözmeye çalışırdık. Şimdi ise Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak Bayburtlu kardeşlerimizi ziyarete geldik. Burada çok güzel bir parti binası oluşturulmuş, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şu ana kadar 53 ilde teşkilatlanmalarımız ve il başkanları görevlendirmeleri yapılmış ve kongre aşamasına gelinmiştir. Önümüzdeki süreçte kalan diğer illerimizi tamamlayacağız” dedi.

Milletin geleceği için çare aranması gerektiğini ifade eden Üstün, “ Siyasette ayrıştırıcı ve ötekileştirici dil topluma zarar veriyor. Geçmişteki kavgalara son verilmeli ve geleceğe yönelik fikirler üretmeliyiz. Gelecek Partisi olarak yola çıkış amacımız budur. İçinde bulunduğumuz partilerde güzel hizmetler yaptığımız ve eksiklerimizin olduğu dönemler olmuştur. Ama geldiğimiz noktada başkanlık sistemi geldikten sonra daha ileri gidilemeyeceğini gördük. Her gittiğimiz yerde milletimizin bir çare arayışı içerisinde olduğunu görüyoruz. Dertlerini söylerken dahi çekinerek ve korkarak söyleyen bir milletle karşı karşıya olduğumuz gördük maalesef. Bundan dolayı da üzüntülü olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Başkanlık sisteminde memleketi uçuracaklarını söylediler. Ancak geldiğimiz ortamda her alanda ülkeyi kötüye götürdüğünü gördük. Maalesef tek kişinin idaresindeki yönetimlerde insanlar rahat bir şekilde yatırım yapamıyorlar. İşsizlik artıyor. Şuan içerisinde bulunduğumuz ekonomik kriz, siyasi bir yönetim ve sistem krizinden kaynaklanmaktadır. AK Parti’nin kuruluşunda ve içerisinde bulunan bir kardeşiniz olarak önemli hizmetlerimiz oldu ama gelinen noktada birlikte yaptığımız o güzel binayı söke söke aşağı doğru indiriyoruz zemine doğru. Bu saatten sonra da yeni bir alternatifle çıktığımız bu yolda milletimizin teveccühüne mazhar olmakta son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal Politikalar Başkanı Feramuz Üstün’ün yaptığı konuşmaların ve basının kendisine yönelttiği sorulara verdiği cevapları ve konuşmaların tamamını görüntülerde izleyebilirsiniz.

Gelecek Partisi Bayburt İl Başkanlığında gerçekleştirilen basın toplantısına, Gelecek Partisi kurucusu Hakan Kobal, Gümüşhane il Başkanı Yasin Uçan, İl Başkanı Nazir Güler, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Tekin ve parti üyeleri katıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=c8NUs45_1VM

YORUMLAR

  1. Gurbetci dedi ki:

    Selam Aleyküm degerli hemserilerim yukardaki siyasi parti yetkilileri sosyal masefe konusunda bayagi örnek olmuslar kendilerine Cok tesekkürler Bu siyasetcilerde okadar koltuk sevdasi ve makam sevdasi herseyin önüne Gecmis sanki arkalarinda Onlari kovalayan birileri var sanki koltuktan kalkarsam baskasi oturacak korkusu var resimde görüldügü gibi aralarina Su biraksan sizmaz ama iclerinden bazilarinin makamina ve koltuguna Sakin ama Sakin dokunmayin ilk gemiyi onlar terkeder bunlarda makam ve mevki herseyin önüne Gecmis insan makamini kaybetsede onurunu kaybetmemeli Hadi yolunuz acik olsun