Ziraat Türkiye Kupasında Fenerbahçe ile deplasmanda son maçını oynayacak olan Bayburt Grup özel İdare Spor’un maçı 3 Şubat Salı gününe alındı.
Haftalar öncesinden Fenerbahçe Bayburt Grup Özel İdare Spor’un maç tarihi 4 Şubat 2015 Çarşamba günü oynanacağı açıklanmasına rağmen son anda bu maçın tarihinin bir anda Federasyon tarafından değiştirilmesi taraftarlar arasında tepkiyle karşılandı. Kupada tur umudu yükselen Bayburt Grup özel İdare Spor’un taraftarları maç tarihinin değiştirilmesine bir anlam veremediklerini, sadece Fenerbahçe’nin böyle istemiş olabileceğini ve bu nedenle değiştirilmiş olduğunu ifade ederek federasyona tepki gösterdiler.
Her ne şartta ve tarihte oynanırsa oynansın Fenerbahçe Bayburt Grup özel İdare Spor’un Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda Salı günü saat 20.oo de oynayacağı maçın büyük önem arz ettiği ve maçın çekişmeli geçeceği şimdiden spor kamuoyunun gündemini meşgul etmeye başladı.
https://www.youtube.com/watch?v=zcFc6tKlt6A