Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Evlerimiz Yaşlılarımızla Güzel…

Evlerimiz Yaşlılarımızla Güzel…
30 Eylül 2015 22:13 | Son Güncellenme: 1 Ekim 2015 09:26
A+
A-

Bayburt  Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hayrettin Pala,yaşlılar günü ve bakıma muhtaç durumda olan yaşlılar için yazılı bir açıklama yaptı.

Pala, “Tüm Dünya ile birlikte Ülkemizde de önemli gün ve haftalar kutlamaları kapsamında 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olarak anılmaktadır. Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden istifade etmeyen bir toplumun körelmeye, atıl kalmaya yüz tutacağına inanan geleneğe ve kültüre sahip bir milletiz. Yaşlısına önem gösteren, onların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde uygulamaları hayata geçiren bir devlet yönetimine sahip olmak için tüm gücümüzle çalışmaktayız.

Bu amaçla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak  ilimizde bakıma muhtaç durumda olan ve yalnız yaşayan yaşlıları tespit ettik, tüm mahalle ve köy muhtarlarına ulaşarak yaşlılarımızın evlerine ziyaretler gerçekleştirdik ve yaşlılarımızın yararlanacağı hizmet modelleri belirledik. Aile ve yakınlarının yanında bakılması mümkün olmayan veya kimsesi bulunmayan yaşlılarımızın tüm ihtiyaçlarını Memnune Evsen Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde karşılıyoruz.Şuan da Huzurevimizde 57 yaşlımız kalmaktadır.

”Evlerimiz yaşlılarımızla güzel” anlayışından hareketle yaşlılarımızın ev ortamında rahatça yaşamını sürdürebilmesi ve yaşlılarımızın hayır dualarını almak ve onları bulundukları ortamlarda sık sık ziyaret etmek gerekir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.