Dolar 32,3745
Euro 35,0121
Altın 2.324,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Evimdesin Öğretmenim Projesi

Evimdesin Öğretmenim Projesi
8 Şubat 2018 20:42
A+
A-

Bayburt Valisi Ali Hamza Pehlivan, “Evimdesin Öğretmenim Projesi” kapsamında öğrenci ailelerini ziyaret etti.

Okul aile işbirliğini artırmak ve öğretmen veli iletişimini güçlendirmek amacıyla Bayburt Valiliği himayesinde hayata geçirilen proje kapsamında gerçekleştirilen ziyaretlere iştirak eden Vali Pehlivan, yaptığı açıklamada Bayburt Valiliği himayesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bütün okulları kapsayacak şekilde hayata geçirilen “Evimdesin Öğretmenim Projesi” ile öğrencilerin ev ortamlarını yerinde görüp tespit ve değerlendirmeler yapmak, öğretmen, öğrenci, veli iletişimi ve dayanışmasını artırmak istediklerini dile getirdi.

Vali Pehlivan, “Eğitim okulun yanı sıra aile, veli boyutuyla da çok önemli bir konu. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, okul idarecilerimiz hepsi bu sürecin paydaşları. Bu projemizle eğitim paydaşları arasındaki işbirliğini sağlamayı ve güçlendirmeyi hedefliyoruz. Okul ile aile, öğretmen ile veli ne kadar güçlü bir iletişim içerisinde olursa hem sorumluluklar paylaşılmış olur hem de varsa sorunların çözümü daha kolay hale gelir. Müşterek gayretlerle, hep birlikte çocuklarımızı geleceğe hazırlayacağız. Bizler devlet adına, sizlerde velileri, öğretmenleri, okul idarecileri olarak bu çocuklarımıza sahip çıktıkça sağlam temeller üzerinde yetişecek ve hayat yolunda yalpalamadan emin adımlarla ilerleyecektir. Bizim eğitim öğretim hizmetleri alanında temel maksadımız milli manevi değerler paydasında başarılı nesiller yetiştirmektir. İnşallah bu hedefimize el birliğiyle ulaşacağız. Evimdesin Öğretmenim ‪projesi kapsamında bir buçuk ayda 1500 aile ziyareti gerçekleştirildi. Okul, öğrenci, öğretmen ve aileler arasındaki iletişim, bilgi paylaşımı ve işbirliğini artırmak maksadıyla başlattığımız bu uygulama ikinci yarıyılda da artarak devam edecek.” dedi.

Vali Ali Hamza Pehlivan’a ziyaretleri sırasında İl Milli Eğitim Müdürü Soner Can, Mesleki ve Teknik Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Hüseyin Akdoğan, okul müdürleri ve öğretmenler eşlik etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.