Dolar 32,5844
Euro 34,8069
Altın 2.511,28
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 25°C

Esnaf Odaları Birliği yönetiminden Vali Cüneyt Epcim’e ziyaret

Esnaf Odaları Birliği yönetiminden Vali Cüneyt Epcim’e ziyaret
6 Haziran 2022 22:51
A+
A-

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mevlütoğlulları, esnaf odaları seçimleri sonucu görevi devralan oda başkanlarıyla Vali Cüneyt Epcim’i ziyaret etti.

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ziyarette ESOB Başkan Vekili İbrahim Pekmezci ile Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yıldırım, İlhami Karaaslan ve Genel Sekreter Şahin Polat yer aldı.

Oda seçimlerinin güzel bir atmosferde geçirildiğini ifade eden Vali Epcim, Başkan Mevlütoğulları ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti.

Yeni yönetime Allah’tan görevlerinde hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etmesini dileyen Vali Epcim, “Çok demokratik ve güzel seçimler yapıldı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Her şeyden önce huzur ortamı gerekli. Çalışma ortamı huzurlu olmalı ki faydalı sonuçlar elde edilebilsin. Esnafımızın sorunlarının çözümü noktasında bizlere düşen bir şey olursa bu noktada da memnuniyetle çalışmak isteriz.” diye konuştu.

Başkan Mevlütoğulları ise Vali Epcim’e teşekkürlerini bildirerek çalışmalarına ilişkin bilgi verdi. Yönetim kurulu üyelerinin alanında tecrübeli isimlerden oluştuğuna değinen Mevlütoğulları, el birliğiyle esnaflar için çalışacaklarına vurgu yaptı.

Ziyaret gündeme ilişkin yapılan değerlendirmelerle sona erdi.

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.