Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 15°C
Az Bulutlu
Bayburt
15°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mevlütoğlulları’ndan Başkan Pekmezci’ye teşekkür plaketi

Esnaf Odaları Birliği Başkanı Mevlütoğlulları’ndan Başkan Pekmezci’ye teşekkür plaketi
27 Temmuz 2022 15:57
A+
A-

Bayburt Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mevlütoğulları Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulunarak Bayburt Belediyesi organizasyonuyla bu yıl 26. sı düzenlenen Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Bayburt esnafına sağlanan katkılardan dolayı esnaf adına teşekkür plaketi takdim etti.

Mevlütoğulları şenlik döneminde esnafın işlerinin oldukça açıldığını belirterek bu çerçevede katkılarından dolayı Başkan Pekmezci’ye şükranlarını sundu.

Ziyaretlerinden dolayı Mevlütoğulları’na teşekkür eden Başkan Pekmezci ise oldukça yoğun bir şölen haftasını geride bıraktıklarını söyleyerek “Türk Dünyası’nın birleştirici unsuru Dede Korkut adına bu yıl 26. sını düzenlediğimiz Uluslararası Kültür ve Sanat Şölenlerimiz kapsamında şehrimiz oldukça yoğun günler geçirdi. Özellikle şölenlerimiz için baba ocağına gelen hemşehrilerimiz olduğu gibi tatillerini şölenlere denk getirerek şehrimize teşrif eden hemşehrilerimizde oldu. Şehrimizde yaşanan bu yoğunluk Bayburt’umuzu canlandırdığı gibi esnafımızın da yüzü güldü. Esnafımızın işleri açıldı. Biz Bayburt Belediyesi olarak şehrimizin tüm kesimlerinin yanında olmayı sürdüreceğiz. Bu vesile ile esnafımıza hayırlı ve bol kazançlar diliyorum.”ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.