Dolar33,0749
Euro35,9485
Altın2.524,22
BİST10.871,48
AdanaAdıyamanAfyonAğrıAksarayAmasyaAnkaraAntalyaArdahanArtvinAydınBalıkesirBartınBatmanBayburtBilecikBingölBitlisBoluBurdurBursaÇanakkaleÇankırıÇorumDenizliDiyarbakırDüzceEdirneElazığErzincanErzurumEskişehirGaziantepGiresunGümüşhaneHakkariHatayIğdırIspartaİstanbulİzmirK.MaraşKarabükKaramanKarsKastamonuKayseriKırıkkaleKırklareliKırşehirKilisKocaeliKonyaKütahyaMalatyaManisaMardinMersinMuğlaMuşNevşehirNiğdeOrduOsmaniyeRizeSakaryaSamsunSiirtSinopSivasŞanlıurfaŞırnakTekirdağTokatTrabzonTunceliUşakVanYalovaYozgatZonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts22°C
Paz25°C
Pts27°C
Sal25°C

EMITT Fuarında Yer Alan Bayburt Standına Yoğun İlgi

EMITT Fuarında Yer Alan Bayburt Standına Yoğun İlgi
9 Şubat 2024 08:53 | Son Güncellenme: 9 Şubat 2024 08:57
A+
A-

Bu yıl İstanbul’da 27.’si düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’ de, Bayburt en etkili şekilde yerini aldı.

Türkiye’nin turistik cazibesini arttıran EMITT Fuarına Bayburt Valiliği, Bayburt Belediyesi, ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünün katkılarıyla Bayburt Standı kuruldu.

Bayburt’un tanıtımı ve turizminin gelişmesine katkı sağlayan fuar ziyaretçileri tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

İlk günden beri yoğun ilgi gören fuar alanında oluşturulan stant da, Bayburt’un birbirinden önemli eşsiz yöresel lezzetleri, kültürel ürünleri  ve turizm alanlarının tanıtımı yapılıyor.

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan ile Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’nin de katıldığı 27. EMITT fuarı 9 Şubat’ta sona erecek.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.