Dolar 32,4507
Euro 34,7939
Altın 2.478,31
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Ekrem İmamoğlu Bayburt’a Geliyor

Ekrem İmamoğlu Bayburt’a Geliyor
6 Ekim 2021 19:21 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2021 15:49
A+
A-

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaret için 8 Ekim Cuma günü Bayburt’a geliyor.

Gümüşhane’de eski belediye başkanı merhum Mustafa Canlı adına yapılacak olan “Mustafa Canlı Bilim Sanat Merkezi Okulu Proje Tanıtım Programı” için Gümüşhane’ye gelecek olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, aynı gün Bayburt’a gelecek.

Cumhuriyet Halk Partisi ve İYİ Parti teşkilatları tarafından saat 18.oo’de karşılanacak olan Ekrem İmamoğlu, İlk olarak esnaf ziyareti yaptıktan sonra Saat Kulesi Meydanında yerel basın açıklaması yapacak. İmamoğlu daha sonra Baksı Müzesine geçecek. Geceyi burada geçirecek olan Ekrem İmamoğlu 9 Ekim Cumartesi günü Bayburt’tan Erzurum’a hareket edecek.

CHP ve İYİ Parti İl Teşkilatlarından yapılan açıklamada son anda yaşanan gelişme ile Bayburt Valiliği ve Belediye ziyaretlerinin iptal edildiğini belirttiler. 

 

 

 

YORUMLAR

  1. Kim olduğumu boşver dedi ki:

    Umarım Bayburt halkımız cahilliğini yeniden göstermez

    1. Üsame Durmuş dedi ki:

      Bayburtlu gerekene gerektiği zaman gereken cevabı en güzel şekilde verir.Bayburtluyu anlamamış,tanımamış olmakla en büyük cehalet sizde bulunuyor.

  2. Hacı Dursun Yaşaroğlu dedi ki:

    Sayın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Bayburt halkımız gerekli ilgi alaka ve sevgiyi gösterecek liyakat sahibi vatandaşlarımızın olduğu bir ilimizdir.Allah yolunuzu yolumuzu açık etsin…

  3. Üsame Durmuş dedi ki:

    Toplum mühendisleri istedikleri türde bir toplum inşaa etmek için çalışmalara hız verdi.Bu millet Cumhur ve Millet ittifakı arasında sıkışmak zorunda değil.Gelen kim olursa olsun hoş geldiniz diye nezaket göstermek insanlık vazifesidir ama seçildikten sonra ilk işi teröristlerin meşru partililerine teşekkür etmek olan bir kişi asgari şekilde hoş karşılanmalıdır.Buna çözüm süreci mimarlarıda dahil olmalıdır tabi.
    NE CUMHUR NE MİLLET,TÜRKİYE İÇİN SAHAYA İNDİ MEMLEKET.

    1. güler yüz dedi ki:

      usema durmuş bey, Lütfen rica ediyorum dedikodu yapmayalım, bu ifadelerinize yazılacak o kadar çok şey var ki, seni mahcup edecek çok şey ifade edebilirim.. memleket partisi sahaya indiyse gider hoş geldin dersin ,en güzel cevap bu olmalı..

  4. HOŞ GELDİNİZ dedi ki:

    Bayburtlu misafirperverliğini göstermelidir.. Yanlışlık yapılsın diye ellerini ovuşturanlara fırsat verilmemeli. Bu memleket hak etmediği halde kimleri ,misafir etmedi ki…? Aslında ,Bayburt da ki tüm siyasi parti teşkilatlarının ,hepsi birden karşılamalı veya hoş geldin deme nezaketini göstermelidir.. Bu işler Karadeniz ve Kayseri’li siyasetçiler becerir , keşke kalıplaşmış, kirli zihniyetimizden kurtula bilsek… BB başkanı E.İmamoğluna hoş geldin diyorum…