Dolar 32,5595
Euro 34,8913
Altın 2.434,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan, Çoruh Nehri Projeleri için Başkan Pekmezci’yi ziyaret etti

DSİ Bölge Müdürü Kılıçaslan, Çoruh Nehri Projeleri için Başkan Pekmezci’yi ziyaret etti
2 Mart 2022 13:55
A+
A-

DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan Çoruh Nehri kenarında gerçekleştirilecek olan projeler nedeniyle Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret etti.

DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan, Bölge Müdür Yardımcısı Olcay Çubukçu, Bölge Müdür Yardımcısı Deniz Kenanoğlu, Bayburt DSİ Şube Müdürü Bülent Kaya, Proje ve İnşaat Şube Müdürü Hüseyin Kuduban, Havza Yönetimi İzleme ve Tahsisler Şube Müdürü İlyas Erdoğan ile İçme Suyu ve Atıksu Şube Müdürü Ümit Demirdağ Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi ziyaret ettiler.

Devlet Su İşleri’nin Bayburt’ta gerçekleştireceği projeler hakkında istişarelerin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci misafirlerine çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

DSİ Trabzon Bölge Müdürü Cengiz Han Kılıçaslan ve beraberindeki heyet ise Başkan Pekmezci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarından başarılar dilediler.

Ziyarette ayrıca Bayburt Belediyesi tarafından Çoruh Nehri kenarında gerçekleştirilecek projeler hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.

İstişarelerin ardından Başkan Pekmezci ve Bölge Müdürü Kılıçaslan beraberlerinde belediye ve bölge müdürlüğü teknik personeli ile Çoruh Nehri kenarında incelemelerde bulundular.

Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Süreyya Türkmenli, Plan ve Proje Müdürü Ramazan Aydoğdu ile İmar ve Şehircilik Müdürü Sezai Dağ’da hazır bulundu.

 

 

YORUMLAR

  1. Soner dedi ki:

    Bölge müdürü önce bölgesindeki kurumun mağdur ettiği çiftçilerin dilekçelerin ne durumda yalan yanlış teslim alınan sulama hattının her sene patlamalar meydana getirip çiftçinin ürününün zahiyatını karşılatsın 2021 bahar ayında Zarar verilen tarlamın zarar ziyanını almak için halen bekliyorum bekliyoruz bekliyorlar bekleyecekler herhalde

  2. Numan Erengil dedi ki:

    Çoruh denen bir nehir kaldımı ki DSİ Bölge Müdürü incelemelerde bulunuyor. HES projesi yapılarak parça parça bölünüp yatağı değiştirilirken ses çıkarmayan,H.Ali Polat döneminde nehir yatağını 4 metre daraltan duvarın yapılmaması için Belediyeye yazdıkları yazının arkasında duramayan,gezi yolu yapıyorum diye iki taraflı beton dökülerek Çoruh’un boğazı sıkılırken ses çıkaramayan DSİ bugün neyin incelemesini yapıyor? Hayret ki ne hayret…

    1. ŞİNGAHLI dedi ki:

      aynen başkanım, kazanılmış mahkeme kararının ve kendi yazılarının arkasında duramayanlar ne çözüm getirecek bende merak ediyorum.. bakalım hangi pansumanı icraat diye yapacaklar…

  3. HİKMET dedi ki:

    BAŞKANIM SAKIN ÇORUH NEHRİMİZİ ELDEN ÇIKARMAYALIM.
    KUŞLAR RAHAT RAHAT SUYUNU İÇİYOR ÖRDEKLER YÜZÜYOR.
    ŞEHRİMİZİN GÜZELLİĞİNİ BOZMAYALIM VE KORUYALIM ZATEN ORTALIK
    BETON YIĞINI OLDU GÜZELLİKLER YAVAŞ YAVAŞ KAYBOLUYOR

  4. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Çoruh nehri projesi derken , ne kast ediliyor..? bilmiyoruz.. Kentin çehresini değiştirecek bu
    projenin içinde (KARAYOLLARI, D.S.İ) beraber olmalı , onlarda gelip ayrımı inceleyecek, bakacak..? bu kopukluk projeyi akamete uğratır.. Sayın bölge müdürüm Çoruh kıyısını iki yakasını da yıkınız, temizleyiniz bunu bekliyoruz.. Bu kısımda TAŞ köprüden – Tarihi BENT hamamına kadar , yaklaşık (1000 m.) yeni şehir içi geçişi Karayolları ağına alınarak yapılmalıdır.. Cumhuriyet caddesinin alternatifi olurken , kenti rahatlatacaktır.. Kulağımıza geliyor karayolları ile ilgisi yokmuş , bakamıyormuş hepsi koca bir yalan, Türkiye’de bunun onlarca misali vardır.. Bunu yapamıyorsanız , bir çok icraatı beceremeyen, yüzüne gözüne bulaştıran , beceriksiz Bayburt da ki iktidar kadrolarıdır . Ya da bu mevkide, bu güzergahta bulanan kişileri aşamıyor veya memnun etme gayretiniz var demektir… Bu proje gerçek manada uygulanmazsa , yapılmazsa vatandaşlarımız bunun hesabını en güzel şekilde sorgular haberiniz olsun.? Sayın belediye başkanımdan ricam, bu projeyi basınla paylaşın ne yapacaksınız..? yoksa göz mü boyayacaksınız..? bilmek hakkımızdır.. saygılar..