Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Dolmuş Aracıyla Ambülans Çarpıştı

8 Haziran 2015 19:41 | Son Güncellenme: 29 Haziran 2015 14:37
A+
A-

Bayburt Demirözü kavşağında saat 15.30 sıralarında meydana gelen kazada dolmuş aracıyla ambulans çarpıştı.

Demirözü tarafından gelen Cemal Güzel’in kullandığı 69 AT 003 palakalı ambulas viyadük köprü altından geçerken, şehirmerkezinden hastane istikametine giden Murat Aslan’ın kullandığı 69 D 0020 plakalı araç kavşakta kaza yaptı. Kazada orta bankete çarpan ambulans ters döndü ve içerisinde bulunan sürücü Cemal Güzel araç içerisinde sıkışıp kalırken araçta bulunan Alper Aslankurt ve Neslihan Durgut hafif sıyrıklarla araç içerisinden kendi imkanlarıyla çıktılar. Yoldan geçenlerin ve kaza yerinin yanında bulunan Bayburt Konaklama Otelinden yardıma gelenler araç içerisinde sıkışan sürücünün çıkarılmasına yardımcı oldular.

Kaza yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsü Cemal Güzel’i araçtan çıkardıktan sonra ambulansla Bayburt Devlet Hastenesine götürdüler. Yaralı olan Güzel’in durumunun iyi olduğu öğrenilirken,kaza yapan dolmuş aracında hiç kinsenin yara almadan kurtuldu.

Viyadük köprü yapıldıktan sonra trafik ışıklarının konulmaması nedeniyle sık aralıklarla ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiğini söyleyen Bayburt Konaklama Otelinin sahibi Hanefi Türker, üst geçitin yapılması sonrasında kavşakta meydana gelen kazalar sonrası sorumluların işin ciddiyetine vardıklarını ama artık geç olduğunu ifade etti.

Dolmuş sürücüsü Murat Aslan otel konaklamanın yol ayrımında yolcu indirdiğini, daha sonra yoluna devam ederken bir anda köprü altından çıkan ambülansın önüne geldiğini, kurtarmaya çalışmasına rağmen kazaya engel olamadığını söyledi.

Kaza yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri önlemler alırken iki araçta bulundukları yerden kaldırıldılar. 

Fotoğraf Galeri Buton

https://www.youtube.com/watch?v=qxbdw6zozGo

YORUMLAR

  1. Mustafa dedi ki:

    Boş boş konuşmaya gerek yok.Adı üstünde bu bir kaza.Kazaların en büyük nedeni dikkatsizliktir. Görüntülerden gördüğümüz kadarıyla ambulans şoförü % 90 hatalıdır. Dua edelim ki kimseye birşey olmamış..

    Burada yazan arkadaşlar birbirlerinize laf yetiştireceğinize şu başımızda bizleri, şehrimizi yönetenleri biraz eleştirin..Tepki verin…

    İşte görünüyor o kavşak yapılmış ama yarım yapılmış..Bunu böyle yarım bırakanlara tepki gösterin..

    Zahit mahallesinden örnek verecem..Mahallenin yolları içler acısı.Köstebek yuvası bu yollar araclarımıza, araclarınıza zarar veriyor..

    Burdan öncülük yapıp sesleniyorum ; eeeeyy Belediye Başkanı bu yolları yapmak için ne bekliyorsun..EEEEEyyy Başkan senin görevin bu değilmi…

    Allah başımıza makama mevkiye gelince bi tarafları kalkan, kibir çukuruna düşen, kişisel hırslarının kurbanı olan yöneticilerden bizleri korusun.. İnsanlar hakettikleri gibi yönetilir..

    Ramazan ayımız hayırlara vesile olsun inşallah…

    B

  2. dolmuscu69 dedi ki:

    ayrıca sunu belırtmek ısterım hata dolmusta dıyen arkadaslara o nokta kor nokta arac sadece onune atlayınca gorebılıyorsun.ambulans soforu arkadasıda tebrık edıyorum hasta yok ıken o kor noktadan sıren sesı olmadan ısıkları olmadan yola bakmadan atlayacak kadar cesaretı varmıs helal olsun…ama sukur mevlaya saklayan koruyan mevlam koruyor….

  3. dolmuscu69 dedi ki:

    bayburtlu kardesım öncelikle sunu soylemek ısterım allah bana bu kazayı yasattı ıns sanada yasatır gorursun soforluk kurtarıyormu senı.kazayı yapan dolmuscu benım hızım emnıyet olculerıne gore 43 ambulansın hızı 97 orda ne kadar fren yaparsan yap 2 metre onune atlayan araca carpmaktan kurtaramazsın.araca carpma hızım fren ıle 17 ye dusmus ambulans kurtarcam dıe gaza basmıs hızı 104 e cıkmıs ben kırdım dıreksıyonu ona gobekten vursan o ambulansta saglam cıkan olmazdı kacarak ancak arkasına dokundum.ayrıca kazada soforluk aranmaz tamamen nasip senın yasın kadar belkıde soforluk yaptım ama ılk kazam ne yaparsın kaza allahtan amaa senın gıbı usta soforude gormek tanımak ısterım belkı soforluk dersi verırsın…

  4. Nazir dedi ki:

    ne ambulans şoförü nede dolmuş şoförü hatalı bence. o kavşakta sıkıntı var. var ki sürekli kaza oluyor orada. hastane kavşağı da aynıydı çok kaza oluyordu. önlem alınca kazalar kesildi. önlem alınsa bu kavşakta da kaza olmaz artık. ama ölümlü kaza bekleniyor sanırım.

  5. muhammet ali dedi ki:

    bayburtlu hiç bişi bildigin yok eminim sadece agzın iş yapıyodur agzın kadar adamsın o dolmusun surati 40 %80 amblans hatalı ders olsun diyorsun ya eger adamsan ismini söyle ben sana bi ders vereyim orda allah yardımcısı olsun diyecegine iyi olmus diyorsun yaran mı var dolmusculardan? sen ancak kkonusursun allah inş. sana o anı yaşatır da bakalım sağa dönebiliyo musun isimsiz kahraman

  6. bayburtlu dedi ki:

    dolmuşçu hızlı .
    zaten bu dolmuşçular her yerde sıkıntı. caddede babalarının yolu gibi yavaş gideceklerine , yolun ortasında duracaklarına akıllı araba sürsünler.,
    caddede her gün önümüze araba kırıyorlar. yolun ortasında pat diye araba durduruyorlar.yol sanki babalarının .,
    ambulansın yaptığını her gün dolmuşçular yapıyor.
    yavaş sürseydi. caddede neden yavaşlar. arabanın süratı eminim 50den fazla. yoksa istediği gibi dururdu. en azından sağa dönebilirdi.
    bu bir ders olsun . ambulans yola hatalı çıkmış eyvallah. ama suç dolmuşta. çünkü illah ettik bunlardan .

    yolun o şekilde yapılması da sadece gider göstermekten başka bir şey değildir. başlı başına zarar. Bayburta ne yapıldı diyorlar ya. bakın bu yapıldı.

  7. alper dedi ki:

    görüntüleri görmeden dolmuş şöförünün hatalı olduğunu söyliyecektim.. niye çoğu nerde yolcu alacağını nerde bırakacağını bilmiyor. direksiyon çevirmekle şöförlük olmaz. yola öyle çıkarsan bir tırda çarpabilirdi

  8. Zafer dedi ki:

    Bu kavşağı, yapandan, yaptırandan, sebep olandan, projesini çizenden, malzemesini getirenden, direğini dikenden, betonunu dökenden, daha daha nicesinden, hepsinden Allah razı olsun.