Dolar 32,5215
Euro 34,7523
Altın 2.493,00
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı sona erdi

Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı sona erdi
5 Mart 2022 22:12 | Son Güncellenme: 5 Mart 2022 22:13
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda ve Karadeniz Teknik Üniversitesinin (KTÜ) ev sahipliğinde Trabzon’da düzenlenen 3. Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı (DOKKAF’22) sona erdi.

Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı’nda dün başlayan fuara, , Bayburt, Artvin Çoruh, Rize Recep Tayyip Erdoğan, Gümüşhane, Avrasya, Trabzon ve Giresun Üniversitesinden binlerce öğrenci katıldı.

Meslek odaları, kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları ile KOBİ’lerin de yer aldığı fuarda öğrenciler, iş verenlerle birebir görüşmeler yaparak, yüz yüze mülakata girip, kendilerini tanıtma ve firmaları tanıma fırsatı buldu.

Her bölümden öğrencilere ve mezunlara yönelik yüzlerce firmanın yer aldığı, mezun ve mezun adaylarının iş imkanı, öğrencilerin staj imkanı bulabildikleri fuarda 260’ın üzerinde kurum ve kuruluş yer aldı. İki gün boyunca devam eden fuar, Bayburt Üniversitesinden yaklaşık 3 yüz öğrenci ile birlikte paydaş üniversitelerden 20 bine yakın öğrenci tarafından ziyaret edildi.

Bayburt Üniversitesi öğrencileri fuarda kamu kurumları, özel sektör ve KOBİ’ler başta olmak üzere birçok firma yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdi. Sunumlar, seminerler, söyleşiler, eğitim programları, atölye çalışmaları ile kariyer ve iş dünyasına yönelik bilgilendirme toplantılarına da katıldılar.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.