Dolar 32,5900
Euro 34,7889
Altın 2.408,69
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Devlet Bahçeli’ye Bir Milletvekili Sözü…

Devlet Bahçeli’ye Bir Milletvekili Sözü…
16 Şubat 2015 16:32 | Son Güncellenme: 17 Şubat 2015 10:02
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanı Süleyman Burç’tan Devlet Bahçeli’ye bir Milletvekili sözü.

Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt İl Başkanlığı Süleyman Burç ve yönetimi Bayburt’taki kamu kurum ve kuruluşlarına yaptıkları ziyaretler ile İlçe ve belde gezilerinin ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Ankara’daki makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette kongre sürecini ve sonrasında yaptığı ziyaretler sonrası izlenimlerini MHP Liderine aktaran Burç, ” İlimizde partimiz birlik ve beraberlik içinde ilçeleriyle, belde ve köyleriyle 7 Haziran genel seçimlerine hazırlanacak, toplumun tamamını kucaklayarak gönül seferberliği başlatacağız. Her vatandaşımıza ulaşarak memleket meselelerini aktarıp, desteklerini talep edeceğiz. Genel merkezimizin çıkaracağı seçim beyannamisini ise ilimizde her vatan evladına tek tek yılmadan yorulmadan aktaracağız. Bu çalışmalarımız neticesinde de siz değerli Genle Başkanımızı Başbakan yaparak, Bayburt’tan da en az bir milletvekilini yanınıza çalışma arkadaşı olarak göndereceğiz. Bizler buna inanıyor, kendimize güveniyor ve sizlere söz veriyoruz. Bayburt’tan 12 yıldır Türkiye Büyük Millet Meclisine temsilci gönderilemeyişine bizler son vereceğiz.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise ” Memleketin içerisinde bulunduğu durum aşikardır. Ateş çemberinin son halkası göz önündedir. Vatanı parçalamak isteyenler bellidir. Bizim bunlara gerçekleri anlatma ihtimalimiz ortadan kalkmıştır. Bizler AKP’ ye halisane niyetler ile oy vermiş, aldatılmış ve kandırılmış kardeşlerimize giderek yaşanan olayları en ince ayrıntısına kadar anlatmalı ve onları da bu kutlu kervana davet etmeliyiz. Toplumu kutuplaştıran, ayrıştıran, yüzde 50 ve diğer yüzde 50 diye bölen bu zihniyete karşı pkk ve yandaşları hariç o yüzde elli de bizim diğer dedikleri yüzde ellide bizim demeliyiz. Bunu Bayburt’ta dedirtmeliyiz. Milletimize akp’nin kimlerle dirsek temasında olduğunu açıkça anlatmalıyız.

Genel siyasetteki tablo bu iken bilindiği üzere Bayburt’umuzda vekil sayısı 2’ye çıkmıştır. Bayburt’un potanisyeli ve tabanı her dönem Milliyetçi Hareket Partisine vekil çıkarmaya da, Belediye Başkanı kazandırmaya da muktedirdir. Bunu biliyoruz, anketler, mitingler, temayüller bunu göstermektedir.  Ama yerel de bunu bir türlü başaramıyorsunuz. Her dönem farklı sıkıntılar çıkıyor. Ama artık dönüşü yoktur. Uyku sizlere haramdır, rahat davranmayı literatürünüzden çıkarıyorum. Gecenizi gündüzünüze katıp başarıyı elde etmek zorundasınız. Rahatlık gösterenleri, rehavete kapılıp bu işin ciddeyitini anlamayan arkadaşlarımızı kervandan ayırınız. Yoksa yarınlar çok geç olabilir. Bu vesileyle yönetim kurulumuzun hayırlara vesile olmasını diler. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim ” dedi.

Ziyaret sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye özel hazırlanmış Bayburt balı İl Başkanı Süleyman Burç tarafından hediye edildi.

Genel Merkez de Genel Başkan yardımcıları ve Başkanlık Divanını da ziyaret eden İl yönetimi temaslarının ardından Bayburt’a döndüler.

Devlet Bahçeli’ye Bir Milletvekili Sözü 1 Devlet Bahçeli’ye Bir Milletvekili Sözü 2

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.