Dolar 32,5170
Euro 34,5523
Altın 2.492,23
BİST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Demirözü Çağrı Merkezine Kavuşuyor

Demirözü Çağrı Merkezine Kavuşuyor
30 Aralık 2018 20:00 | Son Güncellenme: 27 Mart 2020 04:13
A+
A-

Demirözü ilçesinde Belediye tarafından planlanan Çağrı Merkezi projesi kısa bir süre sonra faaliyete başlıyor. 

İlçenin geleceğe yönelik Çağrı Merkezi üssü olabileceğini hedefleyen Demirözü Belediye Başkanı Selami Ersen şunları söyledi: 

Yaklaşık bir yıldır planladığımız ve girişimlerini başlattığımız Çağrı Merkezi için İstanbul’dan “NZN KISANTA” şirketi ile anlaşma sağladık. Daha sonra Çağrı Merkezi için belediye olarak yeni bir bina yaptık. Bütün bu çalışmalarla birlikte resmi işlemleri tamamladık ve Ocak 2019 tarihinde ilk etapta 50 kişiyle işe başlamış olacak. Anlaşma sağladığımız “NZN KISANTA” şirketi Çağrı Merkezinin faaliyetini yürütecek. Şirket sahibine bu vesile ile çok teşekkür ediyorum. Çağrı merkezinde çalışmak için Demirözü, İl merkezi, çevre ilçeler ve köylerden çok sayıda talepler geldi. İlk etapta 50 kişi istihdam edilerek işe başlanacak ve yaklaşık bir ay sonra ise bu sayı 100’e çıkarılacak. Hedefimiz önümüzdeki süreç içerisinde bu sayıyı daha da artırarak, Demirözü ilçemizi bir Çağrı Merkezi üssü haline dönüştürmektir. İlçemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

 

 

YORUMLAR

  1. musa dedi ki:

    Helal be bu adamın seçimsiz başkan olması lazım
    korkarım merkeze gelmeden bu adamı başka bir ile kaçıracağız