Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 26°C
Az Bulutlu
Bayburt
26°C
Az Bulutlu
Paz 26°C
Pts 24°C
Sal 22°C
Çar 18°C

Dede Korkut Şölenlerinde Irmak Arıcı büyük beğeni topladı

Dede Korkut Şölenlerinde Irmak Arıcı büyük beğeni topladı
22 Temmuz 2023 09:53
A+
A-

Bayburt’ta Dede Korkut Şölenlerinin beşinci gününde  sahne sırası şarkıcı Irmak Arıcı’nındı.

Etkinlikte ilk olarak ANGORA Halk Oyunları Grubu ve Giresun Belediyesi Halk Oyunları Ekibi sahne aldı.  Giresun ve Ankara halk oyunlarının en güzel örneklerini sergileyen folklor ekipleri büyük beğeni topladı.

Halk oyunlarının ardından sahne alan Bayburtlu Sanatçılar Bünyamin Oraç, Oğuzhan Kılıçoğlu ve İklima Güngör seslendirdikleri birbirinden güzel türkü ve şarkılarla geceye renk kattılar.

Daha sonra sahneye çıkan ünlü sanatçı Irmak Arıcı söylediği birbirinden güzel şarkılarla Bayburtlulara unutulmaz anlar yaşattı.  En güzel parçalarını Bayburtlular için seslendiren Arıcı’nın tüm şarkılarına binlerce kişilik koro hep bir ağızdan eşlik etti.

Bayram Aygün’ün sunduğu ve Bayburtluların unutulmaz bir gece yaşadığı konser, Şölen Komitesi Üyesi Cavit Türk’ün Arıcı’ya çiçek ve plaket takdim etmesiyle sona erdi. 

 

YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    Programlar çok güzel emeği geçenlere teşekkür ederim.

  2. Hacı dedi ki:

    Sayın yetkililer, bu şenlikleri bu sene yapmanın ne anlamı vardı. Bu ekonomik darlıkta, hadi bunuda geç ülkenin dörtte biri yerle bir olmuşken, on binlerce vatandaşımız vefat etmişken bu şenlikleri yapmak ne derece doğru.
    Birde bunu vatan Perver,müslüman yöneticiler aracılığıyla yapılması çok üzüntü verici…

    1. İSSİZBİRİ dedi ki:

      haklısın hacı abi