Dolar 32,5970
Euro 34,7616
Altın 2.497,65
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Dede Korkut Şölenlerinin Tamamı İptal Edildi

Dede Korkut Şölenlerinin Tamamı İptal Edildi
21 Temmuz 2015 15:27 | Son Güncellenme: 31 Temmuz 2015 23:09
A+
A-

Bu yıl 22-26 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan 21. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri iki gün önce Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde  yaşanan canlı bomba saldırısı ve Adıyaman’dan gelen şehit haberi nedeniyle iptal edildi.

Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenlerinin komitesinin yaptığı toplantı sonrasında Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’in yaptığı açıklamada, bu yıl düzenlenecek olan 21. Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenlerinin tamamı, Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde  yaşanan bombalı saldırısı ve Adıyaman’daki şehit haberi sonrasında iptal edilmiştir.

YORUMLAR

  1. yakup dedi ki:

    keşke birazda şu milletin yaptığı eleştirilere duyarlı olsan. Beyler DEDEKORKUT bir marka selametlik valimiz zirvede teslim etti, maalesef halka hizmeti beceremeyenler ilk etapta o markayı hedef aldılar ve yok ediyorlar, esnafa sorun dede korkutun ilk üç şenliğinde şehre ne kadar gelir sağladı , iş adam gibi yapmakta bir şöleni her fırsatta iptal edip organize edemeyenler ,bu şehri nasıl yönetirler anlamıyorum.

  2. şarkışla dedi ki:

    Belediyemizin ve valiliğimizin hassasiyeti için teşekkür ederim.Doğru karar…

  3. Gürsel Karapınar dedi ki:

    PANELLERİN İPTAL EDİLMESİNE GEREK YOKTU DİYORUM….
    BAYBURT İÇİN NE YAPABİLİRİZ, PANELİNİ ÇOK ÖNEMSİYORDUM…
    HAYIRLISI OLSUN…

  4. Muhsin dedi ki:

    Milli duyarlılığınızdan dolayı tebrik ederim.