Dolar 32,3764
Euro 34,9749
Altın 2.325,67
BİST 9.078,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkan Adil Uzunhan oldu

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkan Adil Uzunhan oldu
3 Eylül 2022 18:39
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanlığı binasında gerçekleşen olağanüstü genel kurulunda il başkanlığına Adil Uzunhan seçildi.

CHP Gümüşhane İl Başkanı Bedri Ağaç’ın divan başkanlığını yaptığı kongrede mevcut il başkanı Haktan Yücel ile Adil Uzunhan yarıştı. 39 delegenin oy kullandığı seçimde Adİl Uzunhan 22 oy alırken Haktan Yücel 16 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından delegelere teşekkür eden Adil Uzunhan, 1980 yılından bu yana yönetim kurulu üyeliklerinde bulunduğu, iki kez genel merkez delegeliği yaptığı partisinde il başkanı olarak görev almaktan onur duyduğunu söyledi. Uzunhan, CHP’yi Bayburt’ta daha güçlü bir parti haline getirebilmek için yönetim kurulu üyeleri ile katkı sağlayacaklarına ve CHP’nin iktidar yürüyüşüne Bayburt’tan katkı sunacaklarına ifade etti. 

İl Başkanlığına seçilen Adil Uzunhan’ın yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:

Burhaneddin Uzunhan

Recep Umutoğlu

Hatem Konak

Yusuf Durmuş

Mert İsmail Eraslan

Salim Cefa

Adem Batmaz

Ömer Çoruh

Maksut Erol

Mutlu Kahraman

Hasan Konca

Ali Nuri Dak

İskender Tüver

İbrahim Erdem

Ünal Karakuş

Hakan İlhan

Ejder Karahan

Bülent Aydemir

Yusuf Nas

Adnan Üçeş

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. Alperen dedi ki:

    Çok yanlış bir karar Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt siyasi tarihinin en büyük hatasını yapmıştır Haktan Yücel Cumhuriyet Halk Partisi’ni çok kısa sürede adeta Bayburt’ta şaha kaldırmıştır.
    Hiçbir başarının cezasız kalmadığı gibi bu başarıda cezasız kalmamış.