Dolar 32,3293
Euro 35,0375
Altın 2.280,20
BİST 8.996,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburtlulardan Yumak’a Destek İstedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bayburtlulardan Yumak’a Destek İstedi
29 Mart 2019 00:31 | Son Güncellenme: 2 Nisan 2019 09:48
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerine iki gün kala AK Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak’a destek için Beyzade düğün salonunda verilen yemekli toplantıda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bayburtlulara görüntülü seslendi ve Fatih Yumak’a destek istedi.

Toplantıya, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, Milletvekili Fetani Battal, AK Parti il başkanı Hacı Ali Polat ve partililer katılı. İl Başkanı Fatih Yumak ve Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal’ın konuşmalarının ardından, yayınlanan görüntülü mesaj ile Bayburtlulara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Fatih Yumak için destek istedi.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı şöyle:

Değerli Bayburtlu kardeşlerim, Dede Korkut diyarının yiğit evlatları… Öncelikle hepinizi en kalbi duygularımla, saygıyla, muhabbetle selamlıyorum. Biliyorsunuz Bayburt’un yeri bende hep ayrı oldu. Siz her zaman bizim yanımızda, AK Parti’nin yanında yer aldınız. Verdiğiniz güçlü destekle davamızın sembol şehirlerinden biri oldunuz. Biz size baktık Türkiye’yi gördük, Türkiye size baktı AK Parti’yi gördü. Onun için, “Bayburt Türkiye’dir” dedik. Vatana sadakati, birliği, dirliği soranlara Bayburt’u adres gösterdik. Hamdolsun bugüne kadar da hiç mahcup olmadık. Her seçimde en fazla desteği sizden gördük. Allah hepinizden razı olsun.

Bayburt’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Fatih Yumak’tır

Kıymetli kardeşlerim, biliyorsunuz Bayburt’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Fatih Yumak’tır. Biz onun gençliğine, dinamizmine, memleket sevgisine ve hizmet aşkına inanıyoruz. Zaten açıkladığı önemli projelerle bizi mahcup etmeyeceğini şimdiden gösterdi. İnşallah sizlerin teveccühü ile Bayburt Belediye Başkanı olacak ve Bayburt’u bölgenin parlayan yıldızı haline getirecek adımları kısa sürede atacaktır. Biz de her zaman her alanda onu destekleyeceğiz.

Bayburt’ta 3 bin kişilik yeni istihdam alanı oluşturacağız

Bayburt’un ufku açık, geleceği parlak. Yeni Askeri Kışla, Göçmen Geri Gönderme Merkezi,

Üniversite, Polis Özel Harekat Eğitim Merkezi, Yeni Modern Devlet Hastanesi, Havaalanı ve Tarım Yerleşkesi gibi yatırımlarla önümüzdeki dönemde Bayburt’ta 3 bin kişilik yeni istihdam alanı oluşturacağız.

İnşallah o sene bu sene olacak

Bayburt Spor’u da yakından takip ediyorum. İnşallah o sene bu sene olacak ve Bayburt Spor 2. Lige yükselecek.

Bizim davamızda küslük yoktur, birlik vardır

Bayburt’ta AK Parti ailesi içindeki bütün dava arkadaşlarıma şu mesajı vermek istiyorum:

Bizim davamızda küslük yoktur, birlik vardır. Bizim davamızda ayrılmak yoktur, kavuşmak vardır. Büyük Türkiye hedefinde buluşmak vardır. Dolayısıyla birlik ve beraberlik içinde dava şuurundan en küçük bir taviz vermeden bu seçimlerde de çalışacağız.

Bayburtlu esnaf kardeşlerim, 31 Mart’ta büyük Türkiye idealine en büyük desteği yine siz vereceksiniz

Bayburtlu esnaf kardeşlerim, biliyorum ki 31 Mart’ta büyük Türkiye idealine en büyük desteği yine siz vereceksiniz. Hiç merak etmeyin… Desteğiniz yine karşılıksız kalmayacak.

Önümüzdeki dönemde Bayburt’ta oluşturacağımız yatırımlar ve hizmetler sayesinde çok daha hızlı bir şekilde büyüyeceksiniz. Hep birlikte göçü ortadan kaldıracağız. AK Parti Bayburt Belediye Başkanımız da sizlere gece gündüz hizmet edecek ben de takipçisi olacağım.

AK Parti’ye vereceğiniz her oy Bayburt’un yarınlarına, çocuklarınıza ve güçlü Türkiye’ye hizmet edecektir. 

Bayburtlu gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz düne birlikte şahit olduk, bugünü birlikte yaşıyoruz, yarını birlikte inşa edeceğiz. Ben sizin gücünüzü biliyorum. Bu seçimde de gücünüzü gösterin. AK Parti’ye vereceğiniz her oy Bayburt’un yarınlarına, çocuklarınıza ve güçlü Türkiye’ye hizmet edecektir.

AK Parti kazanacak, Bayburt kazanacak, Türkiye kazanacak

Unutmayın, 31 Mart akşamı bütün Türkiye yine Bayburt’u takip edecek. Onun için gözüm ve kulağım ilk önce Bayburt’ta olacaktır. AK Parti Belediyeciliğinin güçlü bir şekilde devamı yolunda vereceğiniz müjdeli haberleri bekliyorum. İnanıyorum ki her zaman olduğu gibi AK Parti kazanacak, Bayburt kazanacak, Türkiye kazanacak. Allaha emanet olun.”

https://www.youtube.com/watch?v=k8s74QU8rEk

 

YORUMLAR

  1. istanbul der. dedi ki:

    Yerli rumuzlu arkadaşa yürekten katılıyoruz…İSTANBULDA bir dernek başkanı olarak yerli rumuzlu arkadaş çok güzel özetlemiş..demekki şehrimizde böyle düşünen insanlar var tebrik ederim kardeş.

  2. m.f.erdoğan dedi ki:

    sn cumhur başkanımızı neden rahatsız ettiniz,c.hur ittifakı adayı olan,sayın pekmezci bey,reisin
    en güzel arkadaşı ayrıca binali beyin dostu,belediye sn pekmezciye,il genel meclisi akp,ye zira
    diğer 4 partiye karşı birlik ve beraber olmak,bu sefer bayburt için özveri,nöbet değişikliği,!!!
    “beka için c.hur ittifakı oyu yüzde 85 ile birinci olcak,ve osmanlı şamarı yiyecekler,lider bayburt olcak,

  3. Emre dedi ki:

    İttifaktan anladığımız nedir ? Tüm illerde ittifak var mı ? Bayburt’ta yok arkadaşlar Bayburt’ta her parti ferdi olarak seçimde yarışıyor. Erdoğan doğal olarak Ak Parti ‘nin Bayburt adayı Fatih Yumak diyor. İttifak olan illerde ise Ak Parti’nin adayı da X kişisidir MHP ‘nin adayı da aynı X kişisidir.Bu kadar kolay bir denklemi dramatize edip duygusallaştırmaya bence hiç gerek yok.

  4. ahi dedi ki:

    reis şimdi hükmü bey seçilse yatırımlar duracakmı duracaksa hiç yatırım yapmayın ozaman yanlış bir açıklama olmuş Bayburt size herzaman en üst desteği değeri verdi ama siz bayburtun beklentilerinin ışında adamları göreve getirdiniz istihbaratınız veya güvendiğiniz referans kaynaklarınız yanlış halkın nefretini kazanan herkez şuanda aday ve yönetimde yazık ettiniz verilen değere

  5. anadolu yakası bayburt dernk platfor-ist dedi ki:

    c.hur ittifakını adayı olan mhp-akp-sıkntı yok,dolayısıyla anketlerde sn hükmü bey gözüküyor,bu
    itibarla “millet ittifakı sınıfta kaldı.,müjdeli durum,yani c.hur ittifakı yüzde 90 gözüküyor,türkiyede
    bayburt 1 ci gelcek,sn ,c,hur başkanı-bahçeli-b.yıldırım -naci ağbal bu duruma sevinecekler,nedenmi
    “c.hur ittifakı da ondan.!!,31 mart seçimlerinin bayburta ve türkiyemize hayırlar getirmesinin cenabı
    “Allahtan niyaz eder,en derin saygılarımızı sunarız.

  6. YERLİ dedi ki:

    ESNAF BÜYÜYECEKMİŞ,ZATEN ESNAF BATMIŞ BİTMİŞ.SİFTAHSIZ DÜKKANLARI KAPATIYORUZ…ESNAFIN HALİ PERİŞAN …ŞU ESNAFIN HALİNE BİR BAKIN BAKALIM, SİFTAHSIZ DÜKKAN KAPATAN ESNAF MECBURİYETTEN KOSGEBTEN KREDİ BAŞVURMUŞ KAÇ KİŞİ ALMIŞ…HEP SİZİN PARTİDEN ZENGİN DURUMU İYİ OLANLAR KREDİ ALMIŞKOSKEBE GİDİYOSUN BANKANIN ŞARTLARINA UYMUYOSUN SİCİLİN BOZUK KREDİN DÜŞÜK E ZATEN SİCİLİM TEMİZ OLSA DURUMUM İYİ OLSA NİYE KREDİYE BAŞVURUM ÖNEMLİ OLAN KÜÇÜK ESNAFI DESTEKLEMEK.BÜYÜKLER ZATEN HERYERDEN YOLUNU BULUYO….DEDİKKİ HER ESNAFA ŞARTSIZ KOŞULSUZ 30 İLE 50 BİN TL ARASINDA DESTEK ÇIKIN ONU BİLE YAPMADINIZ.ŞİMDİ HANGİ ESNAF DESTEK ÇIKSIN…BELEDİYE SEÇİMLERİNE GELİNCEDE MADEM İTTİFAK YAPILDI BİZLERDE HÜKMÜ BAŞKANI ALLAH İZİN VERİRSE GÖRMEK İSTİYORUZ..ÇÜNKÜ SON 17 SENEDE ÇOK GERİDE KALDIK.BAYBURTA YAPILAN BİR TEK YENİ YAPILAN HASTANE VAR ODA HENÜZ BİTMEDİ,,HA ŞUNU SÖYLİYİM DEVLET OLSUN SAYIN BAKAN OLSUN SINIRSIZ PARA GELDİ PARA GÖNDERİLDİ DESTEK ÇIKILDI AMA MALESEF BU HARCANAN PARALAR NERDE NEREYE HARCANDI…BURDA İŞSİZLİK VAR ESNAF SİFTAH EDEMİYO BUNLAR GİTMİŞ ÇORUHA 50 TRİLYON PARAYI BETONA GÖMDÜLER.BELKENT ŞELALESİ,SAAT KULENİN ETRAFINI RENKLİ TAŞLARLA DÖŞENMESİ,ALT YAPI YAPILACAGINI KANAL VE SU İŞLERİ YAPILACAGINI BİLE BİLE İKİ KEZ YOLLARI KALDIRIMLARI SÖKÜLÜP YENİDEN YAPILMASI,BUNLAR YAZMAKLA BİTMEZ.BİZİM SORUNUMUZ BURDAKİ YÖNETİCİLERLE ESNAFA AYRIMCILIK YAPANLARLA TEPEDEN TIRNAGA…

  7. Mehmet dedi ki:

    Reis seni seviyoruz ama oyumuz Hükmü Beyin Doğruluğuna dürüstlüğüne güveniyoruz onun. Allah doğruların yanındadır.

  8. tamer dedi ki:

    Bence Sayın Cumhurbaşkanımızın 40-50 bin oy demeyip olaya ne kadar ciddi bi şekilde baktığının ve seçimlerde bir vilayeti bile kaybetmek istemediğinin açık göstergesidir.Bayburtu bile bu kadar önemseyen biri Türkiyemiz için ölür be…Bir anlık hırslara kapılıp da oyunuzu israf etmeyin lütfen..

  9. Bilge dedi ki:

    biz buna seçim hezeyanı diyoruz
    Bizim sizinle bir sorunumuz yok reis
    fethani battallar haci ali polatlar yusuf elçiler kısır döngü gibi dönüp geliyor
    8 aday adayı varken hiç hesapta olmayan yumak aday yapıldı
    metin Külünk’ün ediği doğru çıktı……

  10. Şingahlı dedi ki:

    Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadeleri yeni bir şey değil…
    Sayın bakanımız Naci Ağbal beyin geçenlerde açıkladığı Bayburta
    yapılacak yatırımların anlatılması, tekrarı niteliğindedir…
    Bu açıklama destek amaçlı olmuş ise de şık olmamıştır…
    Biz MHPli ve bir çok AK partili arkadaşlarımız bundan rahatsız oldular..
    Dostça giden yarışın ittifak ruhuna , aykırı ve saygısızlık olmuştur…
    Pirim yapmaz,ters teper….
    Sayın cumhurbaşkanımız bilse ki bu beyanatının ,ittifakın iki adayının
    arasındaki yarış da malzeme olacak, bu na izin vermezdi….
    Kulağına giderse de bundan rahatsız olacak ve sorgulayacaktır…..
    Yerel seçimlerin ,Bayburt’a ve Türkiye ye,hayırlı olmasını cenabı haktan
    niyaz ediyorum….

  11. alperen dedi ki:

    Bumu ittifak ? yanlış yapıyorsunuz