Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C
Çar 25°C

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla, Bayburt’ta STK’lar ile bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla, Bayburt’ta STK’lar ile bir araya geldi
26 Aralık 2022 09:07
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Bayburt’taki Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret etti.

Bayburt Eğitime Destek Platformu Bayburt İl Temsilciliği (EDEP) önderliğinde faaliyet gösteren STK’ların Aralık ayı istişare kurulu toplantısı Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla ile Vali Cüneyt Epcim’in katılımıyla öğretmen evi’nde gerçekleştirildi.

Toplantıda 2022 yılı faaliyetleri değerlendirilirken Bayburt’taki eğitim faaliyetleri hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu. Toplantıda STK’ların çalışmaları, 2023 yıl başta olmak üzere yapacakları proje ve sorunlar hakkında istişare yapıldı.

Vali Cüneyt Epcim burada yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Kışla’yı Bayburt’ta ağırlamaktan gurur duyduğunu belirterek, Bayburt’taki STK’ların bu ve benzeri toplantılarla bir araya gelerek eğitime verdikleri desteklerden ötürü teşekkür etti.

Kışla ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm Bayburtlulara selamını getirdiğini bildirdi.

Bayburt’taki STK’ların istek ve önerilerini dinlediğini aktaran Kışla, STK’ların çalışmalarının umut verici olduğunu vurgulayarak memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

 

 

YORUMLAR

  1. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Bayburt da STK ların adı var, kendileri yok.. Bayburt’ da ki çirkin ve kirli yapılaşmanın en büyük sorumlusu bunlardır. Anacak kendi çıkarları için, oralarda yöneticilik yaparlar. STK temsilcisiyim diye reklam yaparlar.. Yanlış,kötü,çirkin,rezll olan v.s bir şeye karşı çıkmış, çözüm sunmuşlar mı ? Bu anlattıklarınızın mala ,davara zararı var mı ? zihniyeti..

  2. ali gürgen dedi ki:

    hayati önem taşıyan kop tüneli 10 yıldır bitmedi,c.başkanı baş danışmanına rapor verildimi.,acaba.*??
    a.polat neden vermiyor,yoksa ıo yılda beklenecek,mi,!!??,sahipsiz bayburt,yazık.

  3. Şafak Güngör dedi ki:

    Devletin her toplatısında AKP il başkanı hacı ali polat olmak zorundamı.