Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 18°C
Pts 19°C
Sal 20°C

Çoruh Nehrinde Su Yatağı Şekilleniyor

Çoruh Nehrinde Su Yatağı Şekilleniyor
17 Eylül 2018 09:43 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2018 09:44
A+
A-

Bayburt şehir merkezinden geçen Çoruh Nehri içerisinde iki yıldır devam eden ıslah projesi çalışmalarında nehrin su yatağı şekillenmeye başladı. 

Bayburt DSİ şube müdürlüğü tarafından yapımı ve denetimi devam eden ıslah çalışması her geçen gün şekillenmiş olsa da proje tamamlandığında nasıl bir görüntüye kavuşacağı vatandaşlar tarafından şimdiden merak ediliyor. 

Çalışmaların yavaşlatıldığı Çoruh Nehri ıslah projesinin 2019 yılında tamamlanması hedefleniyor.

YORUMLAR

  1. YERLİ dedi ki:

    HANGİ ÇORUH NEHRİ ,,,BETON YIĞINI YAPTINIZ BURANIN HERYERİ GÜZEL OLSA NE OLUR ADI BETON YIGINI OLACAK……ZAVALLI ÇORUH NEHRİ YÜZ YILLAR BOYUNCA BU SU AKSIN BURADAN BİRİLERİNİN EGOSUNU TATMİN ETMESİ İÇİN GEL BETON YIĞININA ÇEVİR..YAZIK GÜNAH DEGİLMİ…SONRA NE OLUYO EKONOMİ KRİZ VAR BU EKONOMİ KRİZE SEBEB OLANLAR BELLİ İŞTE BÖYLE SEN GEL ÇORUH NEHRİNE BETON DÖK SONRADA ÜLKEDE KRİZ OLMASIN E TABİ BÖYLE SAÇMA SAPAN PROJELRE AKIP GİDEN PARALARI SONRADA HALKTAN MİLLETTTEN ÇIKARIYONUZ .

  2. GÜRSEL KARAPINAR... dedi ki:

    Çok şeyler yazdık,söyledik , anladık ki mevcut yönetenler
    bildiklerini okuyorlar… Yanlıştan döndükleri vaki değil…
    Tüm icraatları böyle, sıralamaya gerek yok…
    Çoruh en kısa zamanda bunu suratımıza vuracaktır…
    Bu habere, son olarak iki kelimelik laf edebiliriz…
    DAYATILAN REZALET…..!

  3. Sakıp dedi ki:

    Bayburt bayburt olalı bi hizmet aldı oda çoruh nehrini yok etmek bırakın babam bize hizmet etmeyin me olur

  4. LEVENT dedi ki:

    nehri yık su kanalı yap

  5. Çoruh dedi ki:

    Çoruh tan başka bir güzelliğimiz yoktu Çoruh nehrini kanallaştırmak yerine doğal hali güzelleştirilebilirdi. Yıllardır akan çoruh nehri oldu size çoruh kanalı yapılanları hiç mantıklı bulmuyorum çoruh memleketin en büyük doğal güzelliğiydi bu proje nasıl onaylandı onu da anlamış değilim. Memleketi deneme tahtasına çevirdiniz deneyelim olmazsa yıkarız mantığından vazgeçin biraz daha mantıklı karaklar alınabilir. Yazık günahtır daha az maliyete daha iyileri yapılabilirdi unutmayın her şeyin doğalı güzeldir…