Dolar 32,5006
Euro 34,8021
Altın 2.485,90
BİST 9.539,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Çoruh Nehri Kıyısına Kum Talebi Gerçekleşti

Çoruh Nehri Kıyısına Kum Talebi Gerçekleşti
14 Temmuz 2018 19:52
A+
A-

Çoruh Nehri Kopuz Köprüsü yakınında serinlemek ve yüzmek için Nehir’e girenlerin kum talepleri Bayburt Belediyesi tarafından yerine getirildi. 

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Bayburt’ta, serinlemenin adresi olan Kopuz Köprüsü yakınındaki Çoruh Nehri oluyor. Özellikle hafta sonları en çok rağbet gören yerde yüzenlerin en önemli isteği olan nehir kıyısına kum serilsin talebine sessiz kalmayan Bayburt Belediyesi, hafta sonu nehir kıyısına kum serdi ve yüzmek isteyenlere önemli bir katkı sağlamış oldu.

YORUMLAR

  1. vatandaş dedi ki:

    Suyun yavaşlatılmasıda gerekiyor.Emeği geçenlere teşekkür ederiz.
    Bu arada şu beton yığını çoruh projenizi durdurun

  2. Gökmen dedi ki:

    Asıl yapılması gereken suyun akıntısını yavaşlatacak seti yükseltmek ve derinliği artırmak olmalıdır.

  3. bihemta dedi ki:

    teşekkür ederiz ama suda derinlik yok ve akıntı fazla. yapılacak şey kademe kademe 3 ayrı yerde büyük kayaları suyun önüne koyarak set oluşturmak. böylelikle suyun hızı yavaşladığı gibi istenilen derinliğe de ulaşılmış olur. iş makinesinin suyun dibini eşmesi altını çok berbat hale getiriyor suda hemen bulanıklık oluyor.

  4. GÜRSEL KARAPINAR... dedi ki:

    Çok güzel ,emeği geçenlere teşekkür ediyoruz…
    Lütfen ,acilen NEŞTER vurulması gereken sorunlarımızada
    kulak veriniz,sesimizi duyunuz….
    Çoruh nehrini kanala çeviren , icraata DERHAL DUR deyiniz….