Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 19°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 24°C
Çar 26°C

Çoruh Nehri içerisinde şaşkınlık yaratan görüntü

Çoruh Nehri içerisinde şaşkınlık yaratan görüntü
20 Ekim 2020 19:26 | Son Güncellenme: 21 Ekim 2020 11:20
A+
A-

Bayburt şehir merkezinde Çoruh Nehri içerisinde yüzen 1 tonluk su deposunu gören vatandaşlar gözlerine inanamadı.

Çoruh Nehri’nde yüzen tabutlar haberinin üzerinden kısa bir süre geçmesinin ardından nehirde yüzen su deposu görüntüsü, bunlar neden yaşanıyor sorusunu akıllara getiriyor. 

Nereden atıldığı belli olmayan ve sabah saatlerinde nehir içerisinde yüzerek takılıp kalan tahminen 1 ton kapasiteli su deposunu hangi mantıkla nehre atıldığı belli değil. Nehir suyunun azaldığı bu aylarda, bunu yapan kişi veya kişilerin tahrip edilmiş su deposunu çöpe atmaları gerekirken, nehirde azalan suyla fazla uzağa gidemeyeceğini düşünmüş olmaları gerekirdi.

Çoruh Nehri’nde benzer görüntüler maalesef zaman zaman yaşanıyor. Söz konusu su deposunun bulunduğu yere yakın bir noktada, 3 yıl önce buzdolabı görüntülerine de şahit olunmuştu.

Çoruh Nehri içerisindeki su deposu belediye temizlik işleri ve zabıta ekiplerince çıkartıldı.

 

 

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    bizde temizlik ne yazıkki sadece evlerin içiyle sınırlı halbuki zamanımızın çoğunu dısarda geçiren bir toplumuz çevremizide evimiz gibi görmeliyiz

  2. Aydın Aydın dedi ki:

    Memleket ile ilgili yapılacak o kadar haber varken bu da haber mi?

  3. Demokrat Bayburt dedi ki:

    Şaşkınlık yarattı demişsiniz ama şahsen ben hiç şaşırmadım. Coruğa çöp dökmek bizim adetlerimizdendir. Çocukluğumdan beri buna şahit oldum. Her türlü çöp, atık, eski eşya ne varsa atılmıştır. Yetmemiştir belediye üstüne beton bile dökmüştür. Bu zavallı coruhun en büyük şanssızlığı Bayburttan geçmesidir.

  4. Metin ÇETİN dedi ki:

    bunu yapana sorsan mangalda kül bırakmaz vatanı öyle sevirem, böyle ölürem.
    hainsin, bu şehirde aldığın her nefes, yediğin her lokma sana haramdır. şu doğaya, nehire, sokağa tek bir sigara izmariti dahi atıyorsan yaşadığın şehre ihanet ediyorsun demektir.

  5. budapeşte dedi ki:

    Maalesef hemşerilerimizin bir kısmı bazı konularda eğitilmemiş cahillerdir. Özellikle rıhtım üzerinde çalışan çaycı ve lokantacı garsonların ÇOĞU (hepsi değil) aile eğitimi almadıkları için peçete ve çöpleri gelişigüzel çoruha atıyor. Bu depoyu atanlar da muhtemelen benzer kafalardır.