Dolar 32,3371
Euro 35,1949
Altın 2.246,88
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 0°C
Cum 3°C
Cts 7°C

CHP’den Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret

CHP’den Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyaret
30 Eylül 2022 17:56
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkanı Adil Uzunhan yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Bayburt Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

CHP Bayburt İl Başkanı Adil Uzunhan, göreve geldiği günden bu yana ziyaretler gerçekleştirdiklerini ve CHP’nin ayrım gözetmeden Bayburt halkına hizmet etmek için var olduğunu söyledi.

CHP Genel Merkezi tarafından Bayburt için planlanan çalışmalar olduğunu ve iki aylık bir zaman zarfında Genel Merkezden gelecek ekiple Bayburt’ta çalışmaların başlayacağını ifade eden Başkan Uzunhan, uzun süreli ve güzel sonuçlar alınacak bir çalışmaya imza atacaklarını belirtti.

Uzunhan, Bayburt basını ile belirli aralıklarla bir araya geleceklerini ifade ederek, “Birçok konuda basınımızla istişare edeceğiz. Ortak aklı ön plana alarak memleketimize daha iyi hizmet etmenin şartlarını oluşturacağız” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı CHP heyetine teşekkür eden Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş da Bayburt basını hakkında bilgi verdi. Bayburt Gazeteciler Cemiyeti çalışmalarından bahsetti.

Ziyarete, Başkan Uzunhan’ın yanı sıra CHP İl Başkan Yardımcısı Hasan Konca, CHP Bayburt Merkez İlçe Başkanı Fatih Bayram, CHP Genel Sekreteri Mustafa Aker, Gençlik Kolları Başkanı Görkem Demirhan, Merkez İlçe Yöneticisi Elbeyi Çiftçi yer aldı.  

 

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.