Dolar 32,3669
Euro 34,9560
Altın 2.325,70
BİST 9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 21°C

CHP’den 7 Haziran Açıklaması…

CHP’den 7 Haziran Açıklaması…
5 Haziran 2015 11:28 | Son Güncellenme: 7 Haziran 2015 21:14
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Murat Bülbül seçime 3 gün kala yazılı bir basın açıklaması yaparak seçim günü sandıklarda aldıkları önlemleri vurguladı.

“Her Kez 8 Haziran Sabahına CHP İktidarıyla Uyanacaktır”

Murat Bülbül yaptığı açıklama şöyle: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Bayburt’ta 3 aydan buyana yaptığımız seçim çalışmalarında partimizin seçim beyannamesini halkımıza anlatmaya ve onların sorunlarına kısa sürede nasıl çözüm üretmemiz gerektiği anlattık. Parti ayrımı yapmadan her vatandaşımıza ulaşmaya çalıştık. Onlara CHP iktidarında hayallerinin nasıl gerçeğe dönüşeceğini tek tek anlattık. Onlara yapacaklarımıza dair şeref sözü verdik.

7 Haziran 2015 pazar günü bütün Türkiye’de olduğu gibi ilimizde de insanlarımız gelecekleri için sandıklara giderek demokratik bir şekilde oyunu kullanacaktır. Her vatandaşımızın oyu çok değerli olduğu gibi ülkenin yarınları için çocuklarının ve torunlarının geleceği için bir karar verecek ve gönlündeki siyasi partiye oyunu verecektir.

Bizlerin tek endişesi günlerdir kamuoyunda tartışılan ve demokrasiyle yönetilen hiç bir ülkede konuşulmayan oy hırsızlığı yapılacağına dair söylentiler bizleri endişeye sevk etmiştir. Sandıklarda yapılacak olan hilelerin kul hakkına ihanet olduğu ve dürüst hiç bir insanın bu işi yapmaması gerektiğine inanıyoruz. Geçtiğimiz seçimlerde yaşanan üzücü bazı olayların tekrarlanmaması için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. CHP dik duruşu ve hedefleriyle ülkeyi yönetmeye talip olan bir siyasi partidir. Hemşerilerimiz şunu bilmelidir ki, partimiz Bayburt’ta dün olduğu gibi bu günde hiçbir partinin arka bahçesi olmamış ve olmayacaktır. 

Cumhuriyet Halk Partisi olarak ilimizdeki seçimlerde sandıkların her birinde bir sorumlu ve en az bir müşahit atamış durumdayız. Parti olarak gerekli önlemleri almış durumdayız. Sıkı bir eğitimden geçen seçim görevlilerimiz oy hırsızlığı düşüncesi olanlara kesinlikle göz açtırmayacaktır. Son seçimde yaşanan elektrik kesintilerine karşı trafolarda dahi gerekli tedbiri almış durumdayız. Demokrasiye ve ilimize yakışır bir şekilde seçim gününü huzur içerisinde geçirmeyi temenni ediyoruz. Tüm halkımızı 8 Haziranda CHP iktidarında buluşmak üzere selamlıyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.