SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Bayburt Medya Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, Video

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Politika » CHP’de Deprem! Özlem Çerçioğlu ve 3 Belediye Başkanı AKP’ye mi Geçiyor?

CHP’de Deprem! Özlem Çerçioğlu ve 3 Belediye Başkanı AKP’ye mi Geçiyor?

Yayınlanma:
CHP’de Deprem! Özlem Çerçioğlu ve 3 Belediye Başkanı AKP’ye mi Geçiyor?

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile Sultanhisar, Söke ve Yenipazar belediye başkanlarının AKP’ye katılacağı iddialarını doğruladı.

CHP kulisleri, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve üç ilçe belediye başkanının AKP saflarına geçeceği iddiasıyla çalkalanıyor. Çerçioğlu’ndan henüz resmi bir açıklama gelmezken, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ün doğrulayıcı ifadeleri, tartışmaları daha da alevlendirdi.

İDDİAYI CHP’Lİ VEKİL DOĞRULADI

Sözcü TV’ye konuşan Süleyman Bülbül, Özlem Çerçioğlu’nun yanı sıra Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Söke Belediye Başkanı ve Yenipazar Belediye Başkanı’nın da AKP’ye katılacağını belirtti. Bu gelişme, yerel siyasette dengeleri değiştirecek bir hamle olarak değerlendiriliyor.

AKP CEPHESİNDEN YALANLAMA GELDİ

AKP Aydın İl Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Cumali Uçar ise iddiaları kesin bir dille reddetti. Uçar, “Çerçioğlu’nun ne Cumhur İttifakı paydaşlarımızla ne de AK Partimizde olamayacağını hepimiz biliyoruz” dedi. Ancak Uçar, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya’nın 13 belediye meclis üyesi ile birlikte perşembe günü AKP’ye katılacağını açıkladı.

GEÇMİŞTE DE İSİMLER AKP’YE KATILMIŞTI

Haziran ayında, Çerçioğlu’nun 10 yılı aşkın süre makam şoförlüğünü yapan Aytekin Hızer AKP’ye katılmıştı. Daha önce de Aydın Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreter Yardımcısı Tahsin Kocaman’ın AKP’ye geçtiği biliniyor.

ROZET TÖRENİ İDDİASI

Habertürk editörü Mahir Kılıç’ın aktardığı kulis bilgisine göre, Özlem Çerçioğlu’nun 14 Ağustos’ta AKP’ye katılacağı ve rozetini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın takacağı öne sürülüyor.

Kaynak: Haber Merkezi

İlgili Haberler