Dolar 32,5978
Euro 34,6499
Altın 2.526,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

CHP Eski Milletvekili İnce’den Bayburt ziyareti

CHP Eski Milletvekili İnce’den Bayburt ziyareti
16 Ekim 2020 16:12
A+
A-

CHP Eski Milletvekili Muharrem İnce “Bin Günde Memlekete Hareketi” programı kapsamında geldiği Bayburt‘ta esnaf ziyaretinde bulundu vatandaşlarla sohbet etti.

Cuma günü öğle vakti Bayburt’a gelen Muharrem İnce, kısa tuttuğu ziyarette Cumhuriyet Caddesi’nde dolaşarak esnafları ziyaret etti. Kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen bazı vatandaşlarla fotoğraf çektirdi.

Gazetecilere kısa bir açıklama yapan şunları söyledi:

“Memleket Hareketi olarak Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz bu gün Bayburt’tayız. Yılbaşından buyana Türk lirasının yüzde 35 değer kaybetti. Bu derin bir yoksullaşma demektir. Bayburt’ta tabii bundan nasibini alıyor. 2 bin 237 lira kişi başına olan gelir. Bu bölgede hayvancılığı geliştirmiyorlar. İş sahaları gelişmiyor. Daha yeni ayın onunda et fiyatına zam yapıldı. Süte zam yapmayıp çiğ sütü değerlendirmeyip, et fiyatını artırmak inekleri kesin demektir. Bu cehalet değilse ihanettir. Böyle bir tarım ve hayvancılık politikası olmaz.” dedi.

İnce konuşmasının ardından otobüsle caddedeki vatandaşları selamladı ve Bayburt’tan ayrıldı.

https://www.youtube.com/watch?v=SCVDCLYdMS8

 

YORUMLAR

  1. Metin ÇETİN dedi ki:

    Kesinlikle haklısın AKP-MHP dışı partilerin toplam oy oranı %14,36 olan bir şehir, yani RTE 6 kat fazla oy almış bu şehirden ve ona rağmen İNCE toplam 3-5 koruma ile gezerken RTE bu kadar sevildiği şehire gelirken tüm çevre illerden binlerce polis, 2 helikopter, onlarca zırhlı ile geliyor sadece korumaya gelen sayısı Bayburtun onlarca köy nüfusundan fazla bir o kadarda mitinge insan gelsin bir zahmet.

  2. BZKRT dedi ki:

    Muharrem ince gelmiş kalabalığa bak bide R.T.E gelsin kalabalığa bak

  3. GADA dedi ki:

    BAYBURTLU ARTIK SORUMSUZ SİYASETÇİLERDEN BIKMIŞTIR.DEĞİŞİKLİK İSTEMEKTEDİR MUHARREM İNCE BAYBURTUN KARA TALİHİNİ DÖNDÜRÜR İNŞALLAH.