Dolar 32,5610
Euro 34,8935
Altın 2.430,12
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Az Bulutlu
Bayburt
24°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 24°C

CHP Bayburt İl Başkanı Yücel, Aslan Dağı mesire alanını gündeme taşıdı

CHP Bayburt İl Başkanı Yücel, Aslan Dağı mesire alanını gündeme taşıdı
12 Ağustos 2022 14:21 | Son Güncellenme: 15 Ağustos 2022 10:05
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bayburt İl Başkan Haktan Yücel ve yönetim kurulu üyeleri ile Aslan Dağı Vilayet Ormanı’nın durumunu gündeme taşıyan açıklama yaptı.

Bayburt CHP il başkanı Haktan Yücel yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“Değerli Bayburtlular bildiğiniz üzere merhum Valimiz Ali Haydar Öner’in başlatmış olduğu Aslan Dağı Vilayet Ormanı projesi ile Bayburt’u yeşille buluşturdu. Bunun yanı sıra Bayburtluların o günün şartlarında okullardaki öğrencilerinden, esnafından, memurundan ve o bölgedeki arazilerini veren toprak sahiplerinden hepsinin maddi manevi emeği bulunuyor. Halkın emekleri ile kurulmuş orman ve mesire alanını halka nasıl kapatırsınız. Keyfi olarak alınmış kararları Bayburt halkı kabul etmiyor. İvedi bir şekilde Aslan Dağı’na personel istihdam edip, temizliği güvenliği sağlanmalı ağaçların bakımları yapılıp halkımıza açılmalıdır. CHP olarak halkımızın emekleri ile yapılmış mesire alanını kaderine terk eden ve virane şekilde bırakan il yöneticilerine Bayburt halkı adına sesleniyoruz. Kış şartları oluşmadan personelleri istihdam ederek, eski güzel günlerine kavuşturalım ve başta merhum Valimiz Ali Haydar Öner olmak üzere Bayburt’un manevi mirasına sahip çıkalım.”

 

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

  1. hemşeri dedi ki:

    Yatırımların olmadığı fabrikaların kurulamadığı bu şehirde hiç bir belediye hiç bir yönetim en azından bu tür doğal güzellkiklerimizi değerlendirip daha çok geliştirip halkın hizmetine sunmayı başaramadı. bayburtun ortasında duran şehit osman dağı dahi ağaçlanrıdılıp şehre farklı güzeş bir görünüm katabilirdi.