Dolar 32,3361
Euro 35,1901
Altın 2.247,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 7°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Burç, “MHP’li ve Ülkücüleri Tahrik etmeye çalışıyorlar”

Burç, “MHP’li ve Ülkücüleri Tahrik etmeye çalışıyorlar”
27 Mayıs 2015 14:04 | Son Güncellenme: 29 Mayıs 2015 15:21
A+
A-

Bayburt Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Türk Dünyası Parkında yaptığı basın açıklamasında iktidar partisi ve Bayburt Milletvekili adaylarını eleştirerek  sert ifadeler kullandı.

Türk Dünyası Parkında, İl ve ilçe teşkilatı yöneticileri ,MHP eski milletvekili Şaban Kardeş, Bayburt MHP Milletvekili adayı Dr. Kadri Karaoğlu ve Belediye meclis üyelerinin hazır bulunduğu basın açıklamasında MHP il başkanı Süleyman Burç şunları söyledi;  

“Değerli Basın Mensupları,Dede Korkutlar,Şehit Osmanlar,Genç Osmanlar,Şairzihniler,Ağlar Babaların torunları Güzel Bayburt’umuzun cevasını çeken Şerefli ,Kahraman Aziz Hemşehrilerim hepinizi Allahın selamı ile selamlıyorum.

Adaletsiz Kalkınmasız Politikalar

Sayın AKP milletvekili adaylarının,  seçimin son günleri yaklaştıkça MHP’ye sataşmaları hat safhaya geldi. Son günlerde MHP ve Sayın Genel Başkanımız Dr.Devlet BAHÇELİ’ye kadar  uzandı.

Üç hilalden rahatsız olanlar Osmanlıdan da rahatsız olurlar Osmanlıyı istismar ederler.AKP adayı Naci AĞBAL, AKP’ye oy vermeyenleri hainlikle suçluyor. Bu nasıl zihniyet, bu nasıl Müslümanlık bu nasıl insanlık. Bayburt yüce Türk tarihine mal olmuş bir ildir. Bayburt tan hain çıkmaz.Çünkü Bayburtlu vatan sevendir.

Bayburt’ta yaşamayanlar, Baybur’un Buzunu,Tozunu çekmeyenler,Bayburt’un problemlerinide bilemez ve çözemezler.       

Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerifinde şöyle buyuruyor.Fitne Katilden beterdir.Fitne ve iftiralarla bir yerlere varamazsınız.13 yıldır AKP İktidarınızda Türkiyeyi nereden nereye getirdiniz.

İşte eski ve yeni Türkiye ;

2002 de                                                                              2015 de

Terör     % 0                                                                       % 100 artmış.

Ekmek (kg) 1 00 TL.                                                        4,00 TL.

Dolar     1,52 TL.                                                               2,58.TL.

Benzin  1,66 TL.                                                               4,72 TL

Ülkenin borcu   129,6 Milyon Dolar                       396,8 Milyar Dolar

Kredi kartı borcu   2,30 Milyar TL                           83,80 Milyar TL.

Cari açık 1,50 Milyar Dolar                                           45,50 Milyar Dolar

Yoksul sayısı  17 milyon                                                29 milyon

İşsiz sayısı  1 milyon                                                       6,5 milyon

1 kg et    5,50.TL                                                              35,00.TL.

Gençler madde bağımlılığına ahlaki ve manevi çöküntüye sürükleniyor.

IMF nin emriyle tütün-pancar-mısır’a kota getirildi.

Domuz kesimlik hayvan oldu.İlk kez Yunan Kilise Bankası Türkiyede Banka satın aldı.

İlk defa Türk Askerinin başına ABD Güçlerince çuval geçirildi.Türk Bayrağı gönderden indirildi,yakıldı sizin yeni Türkiyenizde.ABD Askerlerinin evlerine sağ salim dönmeleri için Dua edildi.Yüce Kuranı Kerim Ayetleri ile alay edildi.

Irakta 1.000.000 müslüman insanımız katledildi.Sizin Yeni Türkiyeniz seyretti.

Bu Millet Haburu unutmadı

Davalar, yolsuzluklar, hırsızlıklar, yalanlar, komplolar, kumpaslarla dolu AKP nin yeni Türkiyesi.

Dolmabahçe Sarayında PKK ile masaya kimler oturdu.Osloda ne görüşüldü,bunları milletimize açıklayın.

7 Haziranda yapılacak Genel Seçimlerde Bayburt lu hemşerilerimiz ve Türk Milleti AKP İktidarına gereken dersi verecek.Bu mübarek üç aylarda üç hilalin altına mührünü basacaktır.Türk Milletinin geleceği oylanacaktır.Yeni Türkiye sizin olsun eski Türkiyemizi bize geri verin yeter.

“Genel seçimlere az kaldı. Ülkesini seven, evlatlarının ve torunlarının geleceğini düşünen, basiret ve feraset sahibi, vicdanını ve aklını ipotek ettirmemiş, şahsi çıkarlarını değil, ülke çıkarlarını ön planda tutan tüm kardeşlerime, mevcut tabloyu hatırlatmayı bir görev biliyorum:

1) AKP iktidarı, 13 yılda tüm ülkeyi yangın yerine döndürmüş, her şeyin çivisini çıkarmış, huzur, can, mal, namus güvenliğini, hukuk düzenini, Anayasa’yı, demokrasiyi, fikir, ifade, teşebbüs ve inanç hürriyetlerini, milli, manevi değerleri yok etmiştir.

2) Rüşveti, sahil ve arazi yağmalarını, lüks, israf ve saltanatı, yolsuzlukları, yasakları, torpili, kayırmayı, kaçakçılık, fuhuş, uyuşturucu, kadına şiddet, hırsızlık, gasp, tecavüz, cinayet, vs. suçları zirveye taşımış…

3) Herkesi köle haline getirmeyi amaç edinmiş, farklı düşüncelere karşı, her türlü yalan, iftira, zulüm, baskı, kıyım, dışlama, tehdit, şantaj, engelleme, fişleme vb. icraatları mübah saymış…

4) Din istismarını pervasızca yapmış…

5) Türklük kavramına düşmanlık ederken, teröre tavizler vermiş, ülkenin fiilen bölünmesine zemin hazırlamıştır!

6) Türkiye’deki yabancı sermayeli banka sayısı 30’a yükselmiş, finans sektörümüz yabancıların eline geçmiştir.

7) Basın özgürlüğünde 180 ülke içinde 149’uncuyuz.

8) Havuz medyası için kamu bankalarının verdiği kredi hâlâ ödenmemiştir.

9) Devlet bankaları iktidar yandaşları tarafından yağma edilmiştir.

10) Bu iktidar döneminde sadece yandaşlar ihya olmuş, rüşvet ve yolsuzluk artmıştır.

11) İşsizlik trajik boyutlara ulaşmış, fakir daha fakir hale gelmiştir.

Değerli Bayburt’lular  işte gerçek tablo, ülkemizin çok acınacak durumu budur.Hangi Siyasi Partiye oy verirseniz verin biz sizleri, Yaradılanı severiz Yaradandan ötürü Uslubu ile sizleri çok seviyoruz.Çünkü Yaradılmışların en şereflisi İnsandır.

Hz Ömer ashaba şöyle diyor; Ben yanlış yaparsam ne yaparsınız diye sorar ,Ashab dan biri Kılıçını çeker ve  derki ,ya Ömer seni kılıçımızla düzeltiriz. Bu mübarek üç aylarda Üç Hilalin altına Mührü vurarak 7 Haziran da yapılacak olan seçimlerde Güzel Vatanımızın Geleceğini belirleyin.Bu vesile ile bu gün anılan 27 Mayıs Ülkücü Şehitler gününde bu vatan için toprağa düşmüş bütün şehit ve gazileri anar,ailelerine sağlıklı,mutlu yarınlar dilerim.Ruhları şad olsun.Yapılacak olan şeçimin güzel Bayburt’umuza,Türk-İslam  Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah tan niyaz eder,Selam ,Saygı ve Hürmetlerimi arz ederim.Allaha Emanet olunuz. Ne Mutlu Türküm Diyene…”                                                                                       

https://www.youtube.com/watch?v=m5ICBqlrtFU

 

1 2 3 4

 

YORUMLAR

  1. SAADET dedi ki:

    sayın gürsel karapınar naci beyi övmekte haklısın zerafetini ve neler anlattığını açıklamış ve sizlerde izlemişsinizdir diye umuyor sizede soruyorum milletin bu değerli oylarına TÜRKİYE DE göz dikmiş hainler varmıdır yokmudur ayrıca bir sinek dız dese bombalar patlatılıyor anlayışından kurtulun hem sizler hem partiniz birde bu milleti satılmış bilmem neler diye değerlendiren partilileriniz hakkındaki düşüncelerinizide yazarsanız sizdeki o inceliği ve sabrı anlayalım olurmu

  2. bayburtlu dedi ki:

    Abbas karseş, Başörtüsü meselesinde komisyonda kimin ne yönde oy kullandığını (MHP oy kullanmadı, sebebide onun üzerinden siyaset yapmak, eğer oy kullansaysılar meclise hiç gelmeyecekti) araştır bi zahmet. Milletin haklı olduğunu bi siz kabullenseniz, milletin verdiği karara önce siz saygı duyun bu milleti aptal yerine koıyamaz sınız, 10 seçim (ref. dahil) kazanan partiye ve onun seçmenine öncelikle sizler saygı duyun.
    Yapılan hesapları için ise bol keseden atma yerine biraz araştırsan sende aynı bilgilere ulaşırsın, bu bilgilere ulaşmak çok kolay, çağımız iletişim çağı bu millet işte bu yüzden demegojilere prim vermiiyor.
    Terör konusunda ise, Aponun partiniz tarafından asılmaması karşılığı olarak o yıllarda azalma oldu , aslında bu olayı hiç ağzınıza almamanızı beklerdi bu halk, bunda bile utanmadan suyun üstüne çıkıyorsunuz ya, halkı enayi yerine koymayın.

    Çiki baba, rakamlar yanlış değil neyazıkki bunlar doğru, biraz fazla değil biraz araştırırsan sende doğru olduğuna kanaat getirirsin, Bizlerin asıl sorunuda bu ya ARAŞTIRMADAN körü körüne eleştirmek!

    “Fafızayı beşer nisyan ile malüldür.”

    Orda yazdıklarım, hizmetlerin yüzde biri….

    EN GÜZEL KARARI HALK SANDIKTA VERDİ, VERİYOR, VERECEK.

  3. cemal dedi ki:

    Süleyman Burç ne konuştuğunun farkında değil .Naci Ağbal beyi dışardan gelmekle eleştirirken , MHP nin 2. sira adayını MHP den aday kabul etmiyor herhalde,yada kızgınlığından ne dediğinin farkında değil..Bayburttun Milletvekili sadece Bayburt u tanıması yeterli olarak görüyorsa,o millletvekili ,görevlerini ile muhtarın görevlerini karıştırıyor demektir.Evet arkadaşlar Bayburt Milletvekili Bayburttu tanıyacak yetmez Ankarayı tanıyacak ., yine yetmez Dünyayı tanıyacak, yani Naci AĞBAL gibi olacak sayın Burç sen hala eski Türkiyede kaldığın belli, Sayın Burç seni seçimden sonra MHPnin İl başkanlıktan gönderir ve Bayburt MHP teşkilatıda yeni teşkilat olur..sende böylece yenilerle tanışmış olursun…

  4. SAADET dedi ki:

    BAK ŞU İŞE RUMUZLU ARKADAŞ YAPTIĞIN VE VERDİĞİN BİLGİ İÇİN ŞAHSIM ADINA TEŞEKKÜR EDERİM BİRİLERİ ÇIKMIŞ HAİN DEDİ DİYOR KİME MHP YE VEDE MİLLET VEKİLİ ADAYINA NACİ AĞBAL ÇIKIP BUNUN AÇIKLAMASINI YAPIYOR BU KONUDA SÖZLERİNİN YANLIŞ YERLERE ÇEKMEYE ÇALIŞILDIĞINI SÖYLÜYOR.BİLMEYENLER BİZAHMET İZLESİNLER BAKIN GEÇEN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ YAPILMIŞ VE BAYBURT OYUNU KULLANMIŞ YÜZDE 82 LİK BİRDESTEK VERMİŞ ARDINDAN MHP SEÇMENİ VEDE PARTİLİLERİ BU NACİZ MİLLET İÇİN SATILMIŞLAR Ş——LER DEMİŞLER UTANMADANDA ÇIKMIŞ OY TOPLAMAYA ÇALIŞIYORLAR ARKADAŞIMIZ YAZMIŞ SAHİLYOLUNUN NEZAMAN YAPIMINA BAŞLAMIŞ NEZAMAN BİTİRİLMİŞ AMA BAHÇELİ NEYAPMIŞ MHP NİN PROJESİ DEMİŞ BUGÜN MEMLEKETİMİZDE OLACAK BURDADA SAYIN BURÇ BAHÇELİYE BİLGİ VERİN BİZİM İKTİDAR DÖNEMİMİZDE BAYBURTTUMUZA BİR KÖPRÜ VE PARK YAPTIK DİYE BAHÇELİDE BİLSİN VE ÖĞÜNSÜN AZ ZAMANDA BAYBURTA ÇOK ŞEYLER YAPTIK DİYE

  5. ÜLKÜCÜ dedi ki:

    7 haziran’da bizlerin başını yere indirecek bu kendini başkan zanneden adam; kendinle çelişiyorsun. idris beyi dışlayıp birlikten bahsetmeyi. kendi vekil adayında aynı biri burdan biri başka şehirden. pardon zaten kendi şehrinemi gitti diyeyim yoksa

  6. 1.Bayburtlu dedi ki:

    Sadece şunu söleyeyim.
    Bayburtta gelen kattirilyonlardan bahsediyorlar. Hızlı Trenlemi geldide bizim haberimiz olmadı. hakan kobal diyorya kop,araklı,tüneli elbette yapacaksın yatmayamı geldin oraya.

  7. KÖYLÜ dedi ki:

    SÜLEYMAN BEYİN VERDİĞİ RAKAMLAR ÜZERİNDEN BİR ANALİZ YAPMAK İSTİYORUM…MHP HÜKÜMETİ 1 KĞ ET 5.5 TL/benzin 1.66 TL yani (1 KĞ ET KARŞILIĞI, 3.31lt benzin alabiliyorsun) doğrumu,, AK PARTİ HÜKÜMETİ 1KĞ ET 35TL/benzin 4,72 TLyani ( 1 KĞ ET KARŞILIĞI 7.41 lt benzin alabiliyorsun) Sayın Süleyman bey kimlere çalışıyor takdır millete aid..

  8. NUSRET dedi ki:

    BAHCEELİ ERZURUM MİTİNGDE İP ADIYORDU,ŞİMTİ DİYARBAKIR DA HDP İLE İP ATLIYOR, HAYIRLI OLSUN , BUMUDUR ÜLKÜCÜLÜK, BAHCELİ MHP NİN GENEL BAŞKANLIĞINDAN BİR AN ÖNCE GİTMELİ, GİTMESİ İÇİN HER ÜLKÜCÜ ELİNDEN GELENİ YAPMALI..

  9. BAK ŞU İŞE dedi ki:

    siyaset rumuzlu arkadaş kimse söylelenleri unutmadı unutmazda dün devlet bahçeliyi dinliyorum sayın bahçelide aynen şunu söylüyor karadeniz kara yolu projesi bizim projemiz 2 yıl engellediler diyor bakın güzel kardeşlerim karadeniz sahil yolu 1960 lı yıllarda planlanmış 1987 yılında temeli atılmıştır o dönemde ara verilip 1997 yapımına tekrar başlanmış ve 2007 yılında ancak bitirilmiştir ve 1997 yılında kim başbakandı biliyormusunuz MESUT YILMAZ toplam uzunluğu 500 km dir akparti iktidarı başa gelinceyedek toplam yapılan yol 226 km geri kalan kısmı yani 316 km ak parti döneminde yapılmış ve 2007 yılında hizmete sokulmuştur bu yol kaç hükümeti geride bırakmıştır biliyormusunuz 12 hükümet işte sayın arkadaşlar gerçekler ama sayın BAHÇELİ ne diyor biz projesini yaptık eee yatsıdan biraz geç oldu ama mum söndü HALKI KANDIRMAKTAN VAZ GEÇİNNNNNNNNNNN YETER YALANLARINIZA YENİLERİNİ EKLEYİP DURMAYIN HALKIDA BU YALANLARINIZA İNANMAYA ZORLAMAYIN

  10. SİYASET dedi ki:

    kemalettin kardeşim ben sana sadece açıklamayı dinlemeni tavsiye ederim yalan üzerine siyasetten vede nefret kusmaktan vaz geçip icraatlerinizi yapacaklarınızı ortaya koyun diyorum sayın vekil doğru söylemiş OYUMUZA GÖZ DİKEN VATAN HAİNLERİ VAR AMA SİZİN SÖYLEDİĞİNİZ GİBİ OYUNU SATAN Ş…..LER BAYBURTTA YOK bu söylelenleri yoksa unnutumu verdiniz HALK YATIRIM İSTİYOR BAYBURT BÜYÜMEK GELİŞMEK İSTİYOR ÖYLE BİR PARKLA KÖPRÜYLE HALKI HAKİR VE ACİZ GÖRMEYLE SATILIK İTAMIYLA İFTİRA ATMALARINIZA GÖZMÜ YUMAR SANIRSINIZ HALK GÜMBÜR GÜMBÜR SİZİ SANDIĞA GÖMER MERAK ETMEYİN KİMSE AKLINI KİRAYA VERMEDİ HELE PARAYLA SATMADI

  11. ali dedi ki:

    Ben isterdim ki: Süleyman Hocam fiyatları o günkü rakamlarla telaffuz etsin. O gün kullanılan paraların ardındaki (milyonlarla ifade edilen) o malum ifadeler varya…
    O zaman böyle bir hesap tablosu yapmak daha kolay olurdu.
    Hiç birşey olmasa bile o ifadeler yeter Akpartililere

  12. galerli dedi ki:

    ak-troller cevap verin akp iktidarı Bayburt’a 13 senelik aht-i saltanatında ne hizmet yaptı ?

  13. SİYASET dedi ki:

    NACİ BEYİN SÖYLEDİĞİ O SÖZLERİN NE ANLAMDA DEDİĞİ AÇIKLAMALARINDAN ANLAŞILMIŞ OLDU EVET OYUMUZA GÖZ DİKMİŞ VATAN HAİNLERİ VAR BUNUN MHP NİN ÜZERİNE ALINMASINI BEN ANLAYAMADIM ÖYLE BİR KUŞKUNUZMU VAR ACABA KENDİNİZDEN ŞAHSEN BENİM YOK SAYIN İL BAŞKANIM HANİ İNSANI SEVİYORSUNUZYA YARADANDAN ÖTÜRÜ NERDE YA BENMİ GÖREMİYORUM YOKSA OY ZAMANIMI BU BÖYLE OLUYOR BENCE SÖZÜNÜZÜN ERİ OLUN SÜLEYMAN BEY İNSANLARI SEVİN YALAN SÖYLEMEK EN BÜYÜK GÜNAHTIR DER EFENDİMİZ YALAN KONUŞMAYIN MEVKİ İÇİN BİZİM GEÇMİŞTE ŞU KADAR PARA GETİRDİK BAYBURTA DEDİĞİMİZ ŞEYLER MEĞER ÇEREZMİŞ ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUZ O PARALARIN KAT BE KATI SADECE BİR BAKANLIK TARAFINDAN GELİYOR BAYBURTA BAZEN GÜZEL OLANLARIDA DİLE GETİRMEK LAZIM ERDEMLİLİK BUDUR ARTIK KISIR DÖNGÜDEN ÇIKIN BU MİLLET ARTIK İCRAATE OYUNU VERİYOR BOŞ SÖYLEMLERE DEĞİL SÖYLEMLERİNİZİ GELİŞTİRİP İCRAATLERİNİZİ YAPACAKLARINIZI ANLATIN BELEDİYE SEÇİMLERİNDE DAHA FAZLA VAATLERİNİZ VARDI BURADA HİSSETTİKLERİNİ YAZAN ARKADAŞLARA SAYGI DUYUYORUM GERÇEKLERİDE ŞU GÖZLER GÖRÜYOR DA ESKİ TÜRKİYE DİYORSUN BAŞKANIM BU HERALDE DİL SÜRÇMESİ İDİ ŞİMDİ ESKİ KONUNUZ VEDE BRANŞINIZ OLDUĞU İÇİN SÖYLÜYORUM ESKİ EĞİTİMEMİ DÖNELİM ESKİ SSK KUYRUKLARINAMI VEYA GECELİK FAİZLERİN 7000 ULAŞTIĞI ZAMANLARAMI BAŞKANIM BUNLAR MİLYONDA BİR İKİ ÖRNEK BEN CANİ GÖNÜLDEN İNANIYORUMKİ SİZDE O GÜNLERE DÖNMEK İSTEMİYORSUNUZ EHHH İŞTE SİYASET NEYAPACAN ÖYLE DEDİRTTİRİYOR DEĞİLMİ BAŞKANIM YİNEDE YALAN KONUŞMAKTAN KAÇININ SAYGILAR

  14. hoca dedi ki:

    madem çok iyidiniz halk sizi niye aşağı aldı
    kendi döneminizde batan bankaların listesinide yap
    yıllardır vatan millet sakarya diyorsunuz orduya hangi silahı yaptınız bi söylede bilelim
    kaç türki cumhuriyet gezdiniz
    turan ordusunu bile biz kurduk
    baş örtüsü sorununu çözecem deyipte ilk vekilinin başını açtıran kim
    hele sırala bakalım senin zamanında kaç boğaz köprüsü kaç km yol kaç hava alanı yaptın
    sağlıkta eğitimde ne kadar atılım yaptın
    kaçtane toki binası yaptın kaç nükleer tesis yaptın
    kaç memur kadroya aldın
    her yıl 17 milyon sıfır araç satılıyor her yıl satılan konut sayısı %90 artış gösteriyor her yıl uçakla seyahat eden kişi sayısı %15 artıyor hepimizin evinde internet cebinde dokunmatik cep telefonları var nerde bu kriz bankaya borçluymuş millet devletine güveniyor ben öderim diyor

    borç böyle değilmidir elindeki ücret 100 lira ise 80 lira mala üretime yatırıp bir yıl sonra 160 lira yapmazmısın 160 liranın 120 lirasını mala yatırım 220 lira yapmazmısın zamanla büyüme gerçekleşmezmi
    dünyanın en fazla borcu olan devletlere bak abd. fransa İngiltere almanya değilmi
    faizin imf olmasın yeter sizin para ver diye yalvardığınız adamların biz cebine harçlık koyuyoruz
    50 yıldır ülkkede gezen immf yi tarihe gömmüş
    osmaniyeden birinci çıkamayan bayburttan nasıl çıkaracakmış

  15. unutma dedi ki:

    şu yasin denen arkadaşla bayburtlu denen arkadaş hadi gelin unutmayalım eflasyonu pimpon topuyla ölçtüyünüzü unatmayalım birde mutfak tüpüne bak birde salçaya meyveye elektrik endeksine bak ahtapotla pinpon topuyla eflasyon ölçersen 100/1 bile çıktığında arından yerin dibine girmen lazım hastaneye parası olmayan gidemiyormuş vay beee at inanan inansın şimdi eczanelerde ilaç alamıyoruz paramız yoksa bir masa imralıya bir masa dolma bahceye kuracaksın hdp yı tüm kürtlerin temsilcisi yapacaksın memleketi böleceksin geleceksin hatırla gönülle oy verenleri ve oy isteyenleri hain diye niteleyeceksin miili gelir arttı diyeceksin ama dış borçunu görmeyeceksin önceden ımf ye borçun vardı şimdi yedi düvele borçun var ama ımf yı dilinden düşürmeyeceksin ıraka teskere vermek için kendini parçalayacaksın ırakı kan gölüne çevirip ilk bomba düştüğünde abd den 8,5 milyar dolarımızı alamazsak memura maaş veremeyiz diyeceksin geleceksin burada kuru sıkı sallayacaksın Milli irade diyeceksin geleceksin 22 tane aday adayını yok sayıp corumluyu bayburttan aday edeceksin kimseye verilmeyen ruhsatları yandaşlarına alacaksın ama garibanı kanun böyle diye geri çevireceksin parayla oy alıyorlar diyeceksin partine elektirik ve doğalgaz faturalarını ödeme karşılığı oy toplayacaksın iftira atacaksın ama senden temizide olmayacak menfaatıniz olmasa akp nın adını bile ağzınıza almazsınız ama menfaatıniz sizin için her türlü değerin üzerinde gelir

  16. SUAT dedi ki:

    benim anlamadığım bir Bayburtlu olarak hepimiz biliyoruz ki küçük bir il olduğumuz için herkes çoğunlukla birbirini tanır birbirinin huyunu suyunu karekterini bilir çoğuda birbiriyle akraba hısım çok iyi bir dost çok iyi bir arkadaştır.Bayburt ta kimse kimseyi oy verdiği partiye göre kendine arkadaş dost edinmez.Çünkü herkes aşağı aynı eğitim seviyesinde aynı dini milli duyguları paylaşır ve birbirinin samimiyetine güvenir.Bayburt ta daha önce ki seçimlerde hiç bir parti yada adaydan böyle sert agresif yaklaşımlar olmamıştır.Sebebi de herkes birbirini çok iyi bilir ve kimse Bayburtlunun kahpelik ihanet yapmayacağını bilir.Yıllar sonra birinin çıkıp birden Bayburt gibi bir yerde bu memleketin insanına kendi partisine oy vermiyor diye hain gibi bir yakıştırma yapıyorsa bu sadece Bayburtlular tarafından kınanır.Hiç bir siyasi partinin AKP dahil bu lafa destek vereceğini sanmıyorum.Yalnız burda yorum yazan memleket sevdalısı değilde sadece menfaatleri için siyasi parti holiganlığı yapan dalkavuklara söylemek gerekiyor ki unutmayın hükümetler gelip geçicidir Bayburt Bayburtlu kalıcıdır.Yarın yüz yüze bakıp birbirimizin cenazesinde düğününde beraber olacağız.

  17. çikibaba dedi ki:

    ”bayburt’lu” adlı şahıs. 14 yılda en kötü bu kadar olmalıydı zaten. büyük şirketleri özelleştirerek, vatanın, milletin arazilerini satarak, vatan düşmanlarına her türlü ödünü vererek bu kadar yapılırdı zaten. sen bence bayburtu sevmiyorsun, sevmiş olsaydın, şehrimizin nasıl diğer 80 ilden hatta ilçelerden geride kaldığını anlatarak bayburtunu gerçek manada savunurdun. Bu arada verdiğin rakamlarda yanlış, nereden bulmuşsan iyi şişirmişler…

  18. SİNAN dedi ki:

    Helal sana Bayburt’lu kardeşim..

    Ey MHP ye gönül vermiş kardeşlerim sizin o mikrofon elinde konuşan il başkanınız bu ülkede yaşamıyor heralde uzaya gitmiş haberi yok..

    1- Bu kadar insan Ak partiye oy veriyor ise demekki ortak akıl var sen ne kdadar yalan ve ferasette olursan ol.
    2- Bu millet sana hesabını 7 haziranda soracak boş boş konuşup vaatler verme biz sizin iktidarınızı çok iyi biliyoruz bizim tertemiz oylarımızı götürüp Rahşan ECEVİTE verdiniz ona uşaklık yaptınız.
    3- bu millet 2001 krizini unutmadı ve sizi sandığın dibine soktu yetmedi muhtar bile olamaz dedirttiğiniz muhtar adayımız gereken cevabı milletle verdi.
    4- Saçma sapan hesaplar yapmışsın konuşmussun bu milletin terör hangi yıllarda vardı hepsini iyi biliyor Bayburt halkını saf yerine koyma.

    Bankaları batırdınız hortumlatdınız. BİZ ÖDEDİK
    Ülkeyi batağa sokdunuz borçlandınız. BİZ ÖDEDİK
    İMF ye yalvardınız para diye 23 milyar dolar borcu BİZ ÖDEDİK
    Millet hastanelerde rehin alınırken biz çıkardık biz konuşma boş boş

    YAZMAKTAN VAZ GEÇTİM BU MİLLET DEVAMINI BİLİYOR ZATEN GEREK YOK 7 HAZİRANDA BAYBURT TÜRKİYE B İ R İ N C İ S İ OLACAK HİÇ ŞÜPENİZ OLMASIN

  19. abbas yolcu dedi ki:

    Bayburtlu rumuzlu kardeşim, baş örtüsü kadar başınıza taş düşe, Bahçeli başörtüsü ile yasayı
    meclise hemen getirdiği zaman kayboldunuz…
    22 bankaya gelince mhp ve dsp kucağında buldu ,şimdi koyup gideceksiniz MHP hepsini
    kucağında bulacak demek ki kaderi bu, zorluğa,külfete talip, çıkarılan merkez bankası
    yasası işine gelmiyor hiç bahsetmiyorsun…
    Arsızlık,yolsuzluk,uğursuzluk, adam kayırma, sınav hırsızlığı,adaletsizlik, yargı kararlarının uygulanmaması,G.doğu politikanız, Kıbrıs ,dış işlerineki itibarsızlık ,Milli eğitim zorbalığı ,
    Sayıştay 13 yıldır ihaleleri denetleyemiyor hepsini biz yaşattık ve yaşatıyoruz bu TÜRK
    milleti haklı demiyorsun da kahve ağzı siyaset yapıyorsun..
    Başörtü ,imam hatip,kuran kursu ,Kudüs,İsrail,Filistin en iyi Müslüman sizsiniz, cennette de
    yeriniz hazır… Acınacak durumunuz var…Kısaca korkunun ecele faydası yok
    Aldatma ve kandırma Partisi, Akrabaları Kollama Partisi, Annanın Kıbrıs Planı oldunuz…
    Başbakan ve Babacan diyor ki 13 yıldır üretim ekonomisi izlemedik ,ne yaptınız har
    vurup harman savurdunuz , eliniz tutan mı vardı..Şu kadar oy aldık diye övünüyordunuz..13 yıl sabretti bu vatandaş şimdide değiştirmek istiyor…..
    Bayburtlu rumuzlu kardeşim ,memnunsan oyunu akp ye ver…

  20. Bayburt'lu dedi ki:

    Atma din kardeş (külhan beyleri) birazda buraya kulak ver…. UNUTMADIK çünkü bizler nankör değiliz.
    2002 2014

    Milli gelir : 230 (milyar dolar) 800 (milyar dolar)
    Kamu Borcu: 64 (milyar dolar) 103 (milyar dolar)
    IMF borcu: 23 (milyar dolar) 0
    Gecikme zam oranı: % 7 (aylık) %1,40 (aylık)
    Borsa : 9.000 85.000
    Faizler : %60 %12
    Toki : 43.145 konut (20 yılda) 520.000 (12 yılda)
    İhracat : 36 (milyar dolar) 155 (milyar dolar)
    KDV (gıda, giyim): 18 8
    Enflasyon : %33 %8
    Hava alanı sayısı: 26 68
    Üniversite Bursu: 45 TL 320 TL
    En bağ kurlu maaşı: 110 TL 600 TL
    En düşük SSK emekli Maaşı: 280 TL 1.100 TL
    Doğalgaz Kul il sayısı : 9 67

    *IMF den 1.500 (milyar dolar) borç için dilenmeyi
    *22 bankanın içinin boşaltılmasını (ülkenin 240 milyar dolarının hortumlanmasını)
    * 12 yaş altındakilerin kuran okumasını siz yasakladınız (kualisyon)
    * İmam Hatiplilerin Kat sayı sorununu
    * Başörtülü MHP millet vekili açılmasını,
    ve daha neler neleri……………
    U N U T M A D I K

  21. kemalettin dedi ki:

    Herşeyi bir kenara bıraktımda ben sizdeki pişkinliğe hayret ediyorum.İmralıdan icazet almadan nefes almayanlar gelmiş benim vatandaşıma hain diyor.Bu insanın kanına dokunuyor.Unutmayın çakalın hükmü kurt gelinceye kadardır.

  22. düşünür dedi ki:

    katılımcıların sayısına bakınca MHP nin hırçınlığını rahatlıkla anlayabiliyorum. Nedense MHP: her zaman seçimlere start verilir !kesin kazanıyoruz havası eser. sonra seçim sonuçları 10=0 acaba MHP biz Bayburt da nerede yanlış yapıyoruz diye düşünmez. Söz verenler yine vermedi der kenara çekiliriz. MHP nin hatası olduğundan hep üstün görünmeye çalışıyor. Öyle inanıyor ve seçmene inemiyor. İnsanları inandıramıyor inandırsa 1999 dan sonra oy verir ama vermiyor.

  23. çikibaba dedi ki:

    yasin adlı şahıs, parası olmayan şu andada eczanelere gidemiyor. 2002 de dış borç ne kadardı şimdi ne kadar. üniversiteler açıldı işsizler ordusu çoğaldı. sen bence bayburta bile at gözlüğüyle bakıyorsun. dönde bi şu çehrene bak. yollara, hastaneye, şehre. yoksa sen kafanda newyork ta mı yaşıyorsun. senin gibiler yüzünden maalesef memleketimiz bu halde….

  24. Gürsel Karapınar dedi ki:

    Sayın Naci Ağbal bey ne kadar güçlü bürokrat olursa olsun, siyaset zarafet, sabır
    gerektirir…Tabandan gelmeyen, Bayburtluyu tanımayan kendini kontrol edemeyen ,
    düşünce ve davranışlarını kınıyorum, Bayburt’lu sandıkta ferasetini gösterecektir
    diyorum…..
    Basın açıklamasın tertip eden il başkanımızı,yönetimini, bu açıklamaya katılan
    ülkücüleri,partili ve partisiz tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum……..

  25. yasin dedi ki:

    başkan şimdi güzel söylemissin de birde ben sayayım 2002 de pkk nerdeydi şimdi nerde ki ozaman 0 şimdi 100.2002 de milletin maaşını veremiyordunuz ,2002 de parası olmayan hastaneye gidemiyordu,2002 de okullara başörtülü bacılarımız giremiyordu 2002 de imf ye nekadar borcun vardı 2002de kac üniversite vardı 2002 de nasıl yollar vardı 2002 de hastaneler neydi 2002 de ne yollar vardı daha usandım yazmaktan gerisinide sen de biliyorsun herkes,te sizin belediye bir havuz yaptı simdi çam fidan deposu ya bir bayburt spor, a sahip olamadınız düştü. daha 2002 ,2015 ten iyiydi neden bıraktınız .

  26. hakikat dedi ki:

    B u memleketi ne hale düşürdüler milleti bir birine düşman etmeye çalışıyorlar yazık yazık bu memlekette hain çıkmadı çıkmazda yarın insanların yüzlerine nasıl bakacaklar merak konusu..