Dolar 32,4972
Euro 34,9560
Altın 2.429,83
BİST 9.799,84
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Bülent Demirkanlı eleştirilere cevap verdi

Bülent Demirkanlı eleştirilere cevap verdi
22 Şubat 2020 21:43
A+
A-

Bayburt Özel İdarespor kulübünden yapılan teknik direktör açıklamasına takımdan ayrılan teknik sorumlu Bülent Demirkanlı’dan açıklama geldi.

Kardemir Karabükspor maçı öncesi kulüpte yaşanan teknik heyet değişimi sonrası, Bayburt Özel İdare Spor kulüp başkanı Şemsettin Çalışkan’ın eleştiri dolu açıklamasına Bülent Demirkanlı’dan cevap geldi.

Bayburt Medya’yı arayarak kulüpten yapılan açıklamanın yersiz ve haksız olduğunu ifade eden Demirkanlı, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

“Bayburt Özel İdarespor yönetimi tarafından basın aracılığı ile teknik kadromuzla ilgili yapılan yersiz ve haksız haber sonrası açıklama yapma mecburiyetinde kaldığımızı belirtmek isterim.

Bayburt Özel İdarespor’da göreve geldiğimizde, takımımızın ligdeki durumu düşme hattındaydı. Görev süremiz içerisinde takımımızın elde ettiği başarılı sonuçlar neticesinde play-off şansı yakalamış ve iddialı bir duruma gelinmişti. Bu süreç devam ederken kulüpte maddi sorunlar yaşanmış ve takıma destek verilemediği için futbolcularımız antrenmana çıkmamışlardır. Bu gelişme teknik kadromuzu zorda bırakmış olmasına rağmen görev sorumluluğumuz gereği elimizden geleni yapmış ve sezonun ilk yarısını başarılı bir şekilde tamamlamıştık.

İkinci yarı hazırlık döneminde yönetim kurulumuzun almış olduğu karar neticesinde, takımda küçülmeye gidilmesine karar verilmiş ve 8’i kadromuzda sürekli oynayan toplam 13 oyuncu takımdan ayrılmıştır. Bu gelişmeler sonrasında teknik kadronun istekleri doğrultusunda yönetim kurulunun transfer yapacağı söylenmiştir. Ancak kısa bir süre sonra kulübe transfer yasağının geldiği ve transfer yapılamayacağı söylendi. Yaşanan bu olumsuz gelişmelere rağmen teknik kadro olarak görevimize yine devam ettik.

“Transfer tekliflerini geri çevirdik”

Sezonun ikinci yarısı başladığında mevcut kadromuzun takımımızı başarıya taşıyamayacağını yönetim kurulumuza söyledik. Karabükspor maçı öncesi yönetim kurulumuza durumu açıklayarak takımımıza yapılacak iki üç transferle yine başarılı olacağımızı söyledik. Bütün bu gelişmeler yaşanırken başka kulüplerden teknik kadromuza gelen transfer tekliflerini geri çevirerek görevimize devam ettik. Yönetim kurulumuzun transfer politikası gereği ve almış olduğu karar sonrası teknik heyet olarak istenen başarının yakalanamayacağına karar verdik ve takımdan ayrıldık.

Bu nedenle yönetim kurulumuzun basında yer alan açıklamalarının yersiz ve haksız olduğunu belirtir Bayburt Özel İdarespor kulübü ve kamuoyunun bilgisine sunarım”.

Bayburt Özel İdarespor teknik sorumlusu Bülent Demirkanlı.

YORUMLAR

  1. Geyri Dayi dedi ki:

    “Takimda kücülmeye gitmek” tabiri az olmus, bildigin takimi bicmisler.Takimin direk oynayan sekiz futbolcusunu satmanin baska bir izahi yok.Kücülen, sonunda yok olmaya mahkumdur.Bakkal dükkani mantigiyla spor klübü yönetmeye kalkarsaniz sonuc bellidir yani!

  2. ŞİNGAHLI dedi ki:

    Hoca kesinlikle haklı, bu takım en az play off oynayabilecek bir takımdı ama maalesef yönetilemedi ve sonuç bu.

  3. Bayburtlu dedi ki:

    Bülent hoca sonuna kadar haklı kardesim…takimda daha gol atacak adam yok ne yapsın birakicak tabi