SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

MOBİL UYGULAMALARIMIZ

Bayburt Medya Haberler, Son Dakika Haberleri, Haber-Analiz, Video

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa » Gündem » Bu Yoldan Yerli Ve Yabancı Herkes Şikayetçi

Bu Yoldan Yerli Ve Yabancı Herkes Şikayetçi

Yayınlanma:
Güncellenme:
Bu Yoldan Yerli Ve Yabancı Herkes Şikayetçi

Bayburt Uzungöl arasındaki yolun ulaşım şartlarının olumsuzluğu yerli ve yabancı herkesin şikayetine neden oluyor.

Bayburt Uzungöl arasının 65 kilometre olması, özellikle Uzungölden Bayburt’a gelmek isteyen yerli ve yabancı turistleri engellemiş oluyor. Bayburt ile Soğanlı yaylası arasındaki yolun şartlarındaki sorunlar iyi olsada , Soğanlıdan Uzungöl’e devam eden yolun yıllardır iyileştirilememiş olması bu yolu kullananlar açısından tehlike arz etmesi şikayetleri iyice artırmış oldu.

Bayburt İl Kültür Turizm Müdür Yardımcısı Bekir Kurtoğlu ve KUDAKA Bayburt yatırım ofisi koordinatörü Hasan İskender ile Uzungöl’e giden yol güzergahında karşılaşılan ve Bayburt istikametine araçlarıyla gelen yerli ve yabancı turistler yolun tehlikeli ve ulaşım için sıkıntılı olduğunu özellikle yabancıların büyük bir bölümünün yolun yarısından Uzungöle döndüklerini  belittiler.

Yol güzergahındaki yaylalara yaz sezonunu geçirmek için gelenlerde aynı şikayetleri dile getirdiler. Bu yolun özellikle Trabzon tarafının bir an önce yapılması Bayburt’a gelmek isteyen yerli ve tabancı turitlerin sayısını önemli derecede artıracak ve Bayburt turizm konusunda istediği seviyelere bir an önce kavuşacaktır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PZS6fehWGKI

 

İlgili Haberler