Dolar 32,4256
Euro 34,4563
Altın 2.486,52
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 24°C
Parçalı Bulutlu
Bayburt
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 22°C
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C

Bu Karışımı Kullanan Gripten Korunuyor

Bu Karışımı Kullanan Gripten Korunuyor
20 Ekim 2015 14:33
A+
A-

Grip vakalarının arttığı bu günlerde bundan kurtulmak için bir karışım formülü de Bitlis Eren Üniversitesi öğretim görevlisi ve herbalist Muhsin Duran’dan geldi.

Havaların soğuması ile birlikte grip salgının arttığını ve vatandaşların hastanelere koştuğunu belirten Duran, hastanelerde hastalara verilen antibiyotikler ve diğer ilaçlarla hem vücudun hem de karaciğerin yorulduğunu ifade etti. Bunun yerine doğal yollarla hastalıktan kurtulmaya çalışmanın daha doğru olacağını vurgulayan Duran, vatandaşların evde ya da iş yerlerinde yapacakları karışımlarla hem kısa sürede hem de vücutlarını ve akciğerlerini yormadan gripten kurtulabileceğini kaydetti. Duran, bunun yanı sıra, karışımın sık sık kullanılması durumunda gribe yakalanma riskinin ortadan kalkacağına da dikkat çekti.

Doğal karışımın karanfil, zencefil, tarçın, limon ve bal ile yapıldığını anlatan Duran, “Bir su ya da kupa bardağının içerisine sıcak suyumuzu doldurduktan sonra 4-5 tane karanfil, küçük bir parça zencefil ve küçük bir parça tarçın atıyoruz. 5 dakika beklettikten sonra 4-5 damla limon sıkıp, bir tatlı kaşığı bal ilave ediyoruz. 5 dakika daha beklettikten sonra karışımımız hazır hale geliyor. Bu karışımı günde iki defa yapmamız durumunda hem 2-3 gün içerisinde gripten kurtuluruz hem de gribe yakalanma riskimiz azalır. Ayrıca bu karışım vatandaşları ilaçların yan etkisinden de kurtarır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.