Dolar 32,5463
Euro 34,8430
Altın 2.435,06
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 27°C
Az Bulutlu
Bayburt
27°C
Az Bulutlu
Per 24°C
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Borcunu ödeyen sanayi esnafı tapusuna kavuşuyor

Borcunu ödeyen sanayi esnafı tapusuna kavuşuyor
20 Eylül 2020 17:46
A+
A-

S.S. 21 Şubat Bayburt Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin 2019 hesap yılı olağan genel kurulu 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesinde yapıldı.

Genel kurul toplantısına Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Selahattin Karaman, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil İbrahim Yöney, Kooperatif Başkanı Cengiz Kahraman, yönetim kurulu ve kooperatif üyeleri katıldı.

21 Şubat sanayi sitesinde borçlarını ödeyen işyeri sahiplerine tapularının verileceğini  belirten kooperatif başkanı Cengiz Kahraman; “ Tapu işlemlerimizin sonuna gelmiş bulanmaktayız, genel kurulumuzdan sonra en kısa zamanda ortaklarımızın tapularını vermeyi hedefliyoruz, En geç Ekim ayın sonuna kadar ortaklarımızın tümünün borçlarını ödemesi gerekmektedir. Borçlarını ödeyen ortaklarımızın tapu işlemleri Ekim ayının sonunda başlatılacak olup, tapu işlemleri borçlarını bitirene kadar bekletilecektir. Tapu  işlemlerimizin hızlı şekilde ilerlemesi ve kooperatifimizin tasfiye edilebilmesi için ortaklarımızın gerekli hassasiyeti göstereceğine inanıyoruz dedi.

Yönetim kurulu yıllık çalışma raporu Başkan Cengiz Kahraman tarafından, denetleme kurulu raporu İbrahım Sarıaslan tarafından, bilanço, gelir – gider ve 2020 tahmini bütçe taslağı Kooperatif Müdürü Baki Meral tarafından ortaklara okundu. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerinin ibrası ve Bilanço ve gelir-gider hesaplarının ibrası Genel kurula katılan ortakların oyları ile ibra edildi. 2020 yılı tahmini bütçesi Genel kurula katılan 55 ortağın oyuyla kabul edildi.

2020 Yılı Kooperatif Aidatları

31.10.2020 tarihine kadar 60 m² işyerleri için 460, 00 TL, 120 m² işyerleri için 700,00 TL, 180 m² işyerleri için 825,00 TL, 240 m² işyerleri için 950, 00 TL  üye aidatlarının ödenmesi hususu genel kurul tarafından kabul edildi.

Kooperatif yönetim kurulu seçimine tek liste giren Cengiz Kahraman genel kurula katılan üyelerin oyları ile yeniden başkan seçildi.

Yönetim kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu:

Asil üyeler:

1-Cengiz KAHRAMAN                                                  

2-Sani MELEKOĞLU                                                      

3-Hacı Mehmet KAYALI

Yedek üyeler:

1- Mehmet Ertaç

2- Vahdet Kıyar

3- Yusuf Sisnelioğlu

Kooperatif Genel Kurulu 21 Şubat Sanayi Sitesinin Kuruluşunda ve kuruluş sonrası görev almış başkan ve yönetim kurulu üyesi olarak hizmet etmiş kooperatif ortaklarına plaket töreni ile sona erdi.

Hayatta olan eski yönetim kurulu üyelerine plaketleri kendilerine takdim edilirken, vefat etmiş olan eski yönetim kurulu üyelerinin yakınlarına plaketleri takdim edildi.

Plaket takdim edilen isimler:

Hacı Mahmut Sekmenli

Selahattin Karaman

Nafiz Kahraman

Ahmet Işık

Metin Dürüster

Hacı Bayram Sarıaslan

Adem Aydoğdu

Turgut Tayfur

Mehmet Şipal

Halil İbrahim Atayeter

Metin Kopuzlu

Mücahit Kurdal

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.