Dolar 32,5947
Euro 34,7865
Altın 2.497,31
BİST 9.461,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 24°C

Boks Turnuvası için Bayburt’a gelen Azerbaycanlı Boksörlerden Pekmezci’ye ziyaret

Boks Turnuvası için Bayburt’a gelen Azerbaycanlı Boksörlerden Pekmezci’ye ziyaret
10 Haziran 2022 20:05
A+
A-

Boks Turnuvası için Bayburt’a gelen Azerbaycan Boks takımı Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’yi makamında ziyaret etti.

Koşabiliyorsan Koş” isimli proje kapsamında Bayburt’ta düzenlenecek olan boks turnuvasına katılmak üzere kente gelen Azerbaycan Boks Takımı, Türkiye Boks Milli Takım Baş Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ile beraber Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci’ye ziyarette bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Pekmezci kendisinin de eski bir boksör olduğunu ifade ederek genç boksörlere tavsiyelerde bulundu. Kardeş ülke Azerbaycan Boks Takımı’nı Bayburt’ta misafir etmekten dolayı mutluluk duyduklarını söyleyen Pekmezci başarılı bir turnuva geçirmeleri temennisinde bulundu. 1993 yılında Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev zamanında Azerbaycan’a ziyarette bulunduğunu söyleyerek Azerbaycan’dan gelen sporculara hoş geldiniz diyen Pekmezci, “Burası Bayburt, çok eski bir tarih, kültür ve medeniyet şehri. Bayburt’taki boksörlerimiz Boks Milli Takımımızın en iyi sporcularından. Bizim Azerbaycan ile olan dostluğumuz ve kardeşliğimiz çok farklıdır.” İfadelerini kullandı.

Seyfullah Dumlupınar ile misafir boks takımının antrenör ve sporcuları ise Başkan Hükmü Pekmezci’ye misafirperverliği ve kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarı temennisinde bulundular.

Ziyaretin sonunda kardeş ülke Azerbaycan’dan gelen boksörler Pekmezci’ye Azerbaycan Bayrağı takdim ettiler.

Başkan Hükmü Pekmezci ise ziyaret anısına misafirlerine Türk Bayrağı takdim ederek ay yıldızlı rozet ve plaket hediye etti.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.