Dolar 32,3352
Euro 35,1602
Altın 2.243,23
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Binali Yıldırım, Bayburt’ta Anaokulu ve Cami açılış törenine katıldı

Binali Yıldırım, Bayburt’ta Anaokulu ve Cami açılış törenine katıldı
11 Ekim 2021 19:14 | Son Güncellenme: 11 Ekim 2021 21:14
A+
A-

Bayburt’ta Bayburt Group tarafından yaptırılan Hacı Kıyasi Şentürk Camii ve Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ın katılımıyla hizmete açılırken Adabaşı Bayram Ali Şentürk Eğitim ve Spor Kompleksi, Adişah Şentürk Anaokulu ile Nilüfer Şentürk Anaokulunun temel atma töreni gerçekleşti.

8 Ekim tarihinde İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu ağırlayan Bayburt, 11 Ekim Pazartesi günü ise Eski Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’ı ağırlarken kentte siyasi atmosferin yansıttığı hareketli günler yaşandı.

Açılış ve temel atma töreni için kente gelen Binali Yıldırım Bayburt halkı tarafında sevgi gösterileriyle karşılandı. Valilik ve Belediye ziyaretlerinin ardından halka hitap ettikten sonra, Bayburt Grup tarafından Zahit Mahallesinde yaptırılan Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulu ve Hacı Kıyasi Şentürk Camisinin açılış törenine katıldı.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım’ın öncülüğünü yaptığı, Türk Kızılay İstanbul Şube Başkanlığınca yürütülen “81 İl 81 Anaokulu Projesi” kapsamında Bayburt’ta yapımı tamamlanan, Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulunun açılış törenine katıldı.

Binali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, iki yıldır devam eden proje kapsamında 44. okulun açılışını yaptıklarını, 11 okulun inşaatının devam ettiğini, kalan okulların da en kısa sürede yapılması için hazırlıkların sürdüğünü aktardı.

Eğitimin önemine değinen Yıldırım, “İşte bu anaokulu ülkemizi geleceğe taşıyacak, muasır medeniyet seviyesine ulaştıracak yavrularımızı yetiştirecek en güzel mekanlardan birisidir. Vesile olanlardan, yapımını üstlenen herkesten Allah razı olsun.” dedi.

Binali Yıldırım ve eşi Semiha Yıldırım, açılış töreninin ardından anaokulundaki bazı sınıfları gezerek, çocuklara hediyeler verdi.

Daha sonra Hacı Kıyasi Şentürk Camisi’nin açılış törenine katılan Yıldırım, buradaki konuşmasında, Kıyasi Şentürk’e rahmet diledi ve onun adına cami yaptıran aile fertlerine teşekkür etti.

Törende, eğitim ve spor kompleksi ile 2 anaokulu daha yaptıracak olan hayırsever iş insanı Abdurrahman Şentürk ile Vali Cüneyt Epcim arasında protokol imzalandı.

Binali Yıldırım açılışın ardından kendisini bekleyen vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

 

 

 

YORUMLAR

  1. mühendisler bayburt platformu-ist dedi ki:

    1.12.21.tarihinde yani bugün kop dağı kar fırtınasından dolayı kapandı.,??,,kop tüneli viyadükle yapılsa
    yol açık olacaktı,bayburt ak.parti,cumhur ittifakı ve sn binali beye duyrulur.!!.,not:trabzon-g.hane ve bayburt-erzurum m.vekilleri ne iş yapıyor acaba.??

  2. hamiyet yücesoy-dısburg dedi ki:

    özellikle kışın *kop fırtınası nedeni ile *erzurum hava alanına ,yetişemedim,bayburt dernekler platf ne güzel rapor gibi değerlendirmiş,ak parti bayburt yönetimine ,görev düşüyor.

    1. Şafak Güngör dedi ki:

      Bu tünel neden 10 yıl veya 15 yılda bitiğini sorgulanmayacak, bu tünel 1 mal edilmesi gerekirken 10 mal edildi, aradaki fark nereye gitti diye sorgulanmayacak. Adamlar çalışıyor.

  3. MARMARA BÖLGESİ BAYBURT DERNEK,PLATF,PENDİK.İST dedi ki:

    kop tüneli,güzergahı heyelan bölgesidir.,çed raporu ne işe yarar,sn binali bey,
    10 yıl geride kaldı,lütfen,slm

  4. bayburtlu dedi ki:

    Sayın Başbakanıımızı karşılarken şu soru sorulmalıydı keşke; hızlı tren hattının açılışını ne zaman yapacak. Bu bilinmeyenin bir an önce açığa çıkarılması gerek diye düşünüyorum. Çünkü kendi ifadesiyle siz ŞAHAB’a sahap olun hızlı tren bayburttan geçecek demiştir. Maketini bile göremedik

  5. GÜRSEL KARAPINAR dedi ki:

    Eski başbakanımız Binali YILDIRIM beye hoş geldiniz derken, nezaket ,zarafet göstererek mükemmel karşılayan tüm BAYBURT’lu hemşerilerime teşekkür ediyorum… Bir hafta içinde çok güzel sınav verdiniz.. Bayburtlular adına konuşan, Bayburtlu olmayan zavallılara büyük DERS verdiniz .. Teşekkürler BAYBURT..

  6. Numan Erengil dedi ki:

    Tevbe suresi 107-110.ayetleri dikkatle okuyun lütfen.

    1. şahin dedi ki:

      biraz ağır bi eleştiri olmuş