Dolar 32,5533
Euro 34,9624
Altın 2.450,37
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 23°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
23°C
Hafif Yağmurlu
Cts 25°C
Paz 24°C
Pts 22°C
Sal 18°C

Binali Yıldırım açılış ve ziyaretler için Bayburt’a geliyor

Binali Yıldırım açılış ve ziyaretler için Bayburt’a geliyor
7 Ekim 2021 15:40 | Son Güncellenme: 7 Ekim 2021 15:53
A+
A-

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım 11 Ekim 2021 Pazartesi günü açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bayburt’a geliyor.

Bayburt’a bir dizi açılış programı gerçekleştirecek olan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, ilk olarak Zahit Mahallesinde bulunan ve Bayburt Grup tarafından yapılan Nazlı Şentürk Kızılay Anaokulunun açılışını gerçekleştirecek.

2021 yılında Bayburt Grup tarafından Zahit Mahallesinde yapımı tamamlanarak kente kazandırılan Hacı Kıyasi Şentürk Camisine geçecek olan Yıldırım, burada cami açılışı ile yine Bayburt Grup tarafından Adabaşı köyünde yapılacak olan “Adabaşı Bayram Ali Şentürk Eğitim ve Spor Kompleksi” ile yeni Halk Etim Müdürlüğü yanında yapılacak olan “Adişah Şentürk Ana Okulu” ve Ozulu caddesi eski talebe yurdu binası yerinde yapılacak “Nilüfer Şentürk Anaokulunun” temel atma törenini gerçekleştirecek.  

Binali Yıldırım açılış töreni sonrası Bayburt Öğretmen Evinde AK Parti genişletilmiş il danışma toplantısına katılacak.

 

YORUMLAR

  1. Hakan dedi ki:

    1 aydır burda perişan oldum Ünv ye 20 km uzak bi köyde bağ evinde kalıyorum köyden şişelerle su getiriyorum banyo yapacak yerim yok 2 bin tl para ile geldin son kuruşlardayım çalışma ortamım yok çalışamıyorum artık şu yurdu açın adam akıllı ders çalışmak geleceğe hazırlanmak istiyorum

  2. Bayburtlu dedi ki:

    Sn Başbakan ın Bayburt ziyareti, şüphesiz önemli, şimdiden kendileri hoş geldiler.
    Önemli dedik neden önemli, çünkü kendileri daha önce yatırım bakanlığı yaptı, büyük hizmetleri oldu ve Başbakanlık ile bu hizmetlerini taçlandırdı;
    Kendilerine, Sn Başbakanım sizin görevde olduğunuz dönemlerde, Bayburt için TREN yolu sözünüz vardı, hatta tüm Devlet ricali bunu sözlü onaylamıştı, diyerek hatırlatmada bulunulmalı ve bu konuya destek ve gayretlerinin sürmesi adına lobi çalışması sürdürülmeli.
    Tabi ki kendisi esprili bir kişiliğe sahip olduğu için, şunu duyarsanız şaşırmayınız. Biz yapmayacağız demedik , ama şu gün başlayıp, şu gün bitecek de demedik diye bilir, DEMİREL vari bir taktik ürete bilir, benden hatırlatması,
    Fakat Sn YILDIRIM ı sıkı tutarsak sonuç alabiliriz,
    Birde Bayburt lu yetkililere seslenmek lazım, yanımızda yöremizde, yetkililer ve STK lar boş durmuyor koşuyor, yörem adına ve ülkem adına neler yapa bilirim diye. Bizde ise bu faaliyet daha cılız duruyor. Özellikle İl siyaset yetkililerinin aktif, üretken ve projeci olması ve ilgili resmi ve STK birimlerini bu yönde projeci olmaya yönlendirmeli, Bayburt dışında ve ülke dışında başta Bayburt lular olmak üzere her yöreden yatırımcıyı, ulusal ve uluslar arası projeler neler olabilir ve hangi yatırımlar yapılmalı diye çabalar daha aktif olmalı.
    Bakınız komşu illerimiz haklı olarak daha üretken nasıl olabiliriz diye kalkınmada 6, bölge olmalıyız diyor, örnek mi
    ( Trabzon 6.bölge yapılsın, fabrikaları biz yönlendiririz. Trabzon Ortahisar olmasa bile Düzköy, Maçka, Şalpazarı ve Tonya ilçeleri bu kapsama alınabilir. 6. Bölge özelikleri olmadıkça giyim sanayi Trabzon’a gelmez.” Önümüzde Van örneği var. Van 6. Bölge… Ege Hazır Giyimcileri şimdi dördüncü fabrikalarını Van’da açtılar. Van,1 yılda 5 bin işçi istihdam etmiş. Bu rakamın yeni açılacak fabrikalarla dört katına çıkarılması hedeflenmiş. Yani işin püf noktası 6. Bölge olabilmek..)
    kendi çabalarını takdir ediyorum.
    Bizler 5, bölge olmamıza rağmen bir yatırım coğrafyası olamadık, haa şu söylene bilir, 5, bölge olmamız avantaj sağlamıyor, olabilir.
    O, zaman 6, bölge olmak için çalışalım ve diyelim ki, bakınız eğer 6, bölge olursak şu an, şu alandaki firmalar Bayburt yatırım yapacak diye biliriz.
    Artık hep DEVLET ten alan değil, DEVLETE ve millete veren olmalı, ihracata başlamalıyız. O zaman, bir millet vekili olduk, olmadık saçmalığı ile uğraşmayız ve üretim ve istihdam sayesinde, vekil sayısını artırmayı, bırakıp, dışarıdan nüfus nakli ile uğraşıp, bunu başarı diye sunmayız.

  3. Bayburt sever dedi ki:

    Bayburt grubun açılışı, Binali yıldırım ne alaka.

  4. Bayburtlu dedi ki:

    Yeni yurt biran önce açılmali.ogrenciler sağda solda ve maddi imkanları zayıf yetkilileri n bu konuda biraz daha acilen ilgenmesini rica ederim

  5. HOŞ GELDİNİZ dedi ki:

    Siyasi partisi ayırt edilmeden ,eski başbakanımız, en iyi şekilde ağırlanmalı ve uğurlanmalı, Bayburt ‘a bu yakışır.. memleketimizi karalayacak tavır ve davranışlardan uzak durmalıyız.. Açılışları hayırlı olsun. Şimdiden hoş geldiniz ..

  6. Hamit Yılmaz dedi ki:

    Umarım KYK yurdunu da açar.200’ün üzerinde KYK yedekte öğrenci sadece Polis okulunda kalıyor.Kış ayı yaklaştı ve bu öğrencilerin çoğu fakir aile çocuğu.Umarım bu öğrenciler biran önce yeni yapılan yurta yerleştirilir.