Mimar Ece Gürül, evinden Yürüyüş için gittiği Belgrad ormanında kaybolmuş ve 4 gün sonra sağ olarak bulunmuştu. Ancak hastanede tedavi altında olan Ece Gürel’den acı haber geldi.
İstanbul Belgrad Ormanı’na yürüyüş için giden ve yolunu kaybeden Mimar Ece Gürel, 4 gün sonra sağ olarak bulunmuştu. Uzun süre soğukta ve aç kalan 36 yaşındaki Ece Gürel hastaneye kaldırılmıştı. Ece Gürel’den gece saatlerinde acı haber geldi. Genç kadın yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gürel’in babası, hastane önünde gözyaşları ile uzun süre beklerken Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme sonrası cenaze Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Peyzaj mimarı Ece Gürel, Yürüyüş için gittiği Belgrad ormanında kaybolmuş ve 4 gün sonra canlı olarak bulunmuştu. Hafif yaralı olduğu söylenilen Ece Gürel, uzun süre boyunca soğukta kaldığı için Hipotermi geçirdi. 36 yaşındaki genç kadın ekiplerin olay yerinde yaptığı ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırıldı. Maslak’ta özel bir hastanede tedavi altına alınan Ece Gürel’in Sabah saatlerinde kalbinin durduğu belirtildi. Doktorların çabası ile hayata döndürülen ve Entübe edilerek yoğun bakıma alınan Ece Gürel’den bu gece 03.00 sularında acı haber geldi.
Mimar Ece Gürel hayatını kaybederken hastane önünde bekleyen babası uzun süre gözyaşı döktü. Yakınları ve polis acılı aileyi teselli etti.
Hastaneye gelen olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerini tamamlaması sonrası Ece Gürel’in cenazesi Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.