Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 22°C
Az Bulutlu
Bayburt
22°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C
Sal 23°C

Belediye ekiplerinden kar ve buz temizleme çalışmaları

Belediye ekiplerinden kar ve buz temizleme çalışmaları
13 Ocak 2022 12:37 | Son Güncellenme: 13 Ocak 2022 12:38
A+
A-

Bayburt’ta etkili olan kar yağışıyla sonrası Bayburt Belediyesi karla mücadele ekipleri kent merkezinde karla mücadele çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Çalışmalar kapsamında bir taraftan ana arterler ve mahallelerde kar temizlik çalışması yapan ekipler diğer taraftan buzlanma tehlikesine karşı tuzlama çalışması gerçekleştiriyor.

Ayrıca araç ve yaya trafiğinin olumsuz etkilenmemesi için yoğun çaba sarf eden ekiplerin bir kısmı da vatandaşların güvenliği için şehrin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi’nde bulunan kaldırımlarda kar küreme çalışması başlattı.

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Kar yağışının etkili olduğu gece saatlerinden itibaren tüm ekiplerimiz şehrimizin dört bir yanında aynı anda karla mücadele çalışmasına başladı. Gece boyu devam eden karla mücadelemiz aralıksız olarak gündüz de devam ediyor. Kar örtüsünün en çok yakıştığı şehirlerin başında Bayburt’umuz geliyor. Bizde Bayburt Belediyesi olarak bu güzelliğin cefaya dönüşmemesi için yoğun çabamızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla karın keyfini çıkarsınlar. Yollar bize emanet. Şehrin ana arterlerinde yoğun bir mesai içinde bulunurken mahallelerimizi de ihmal etmiyoruz. Şehrin her noktasında karla mücadele çalışmalarımızı yapıyoruz. ” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. MUSTAFA ŞALCI dedi ki:

    KOLAY GELSİN…

  2. Kayiskiran dedi ki:

    Sayın yetkililer, elinize sağlık. Ancak temizlediğiniz yerler özellikle haber resminde gözüken merdiven gibi yerlerde üstteki kar temizlendiginde alttaki kaygan tabaka açık hale geliyor gece don oluncada cam gibi oluyor ve buralarda yuruyemiyoruz.ustunde kar olunca kayma az oluyor. Temizleme sonrası kritik yerlere tuz atılırsa düşme kaymalar önlenecektir . Bu konuyu dikkate alırsanız daha çok memnun oluruz. Saygilar