Dolar 32,5748
Euro 35,0148
Altın 2.432,32
BİST 9.773,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 25°C
Hafif Yağmurlu
Bayburt
25°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 22°C

Belediye Başkanı Pekmezci’den Kızılay ve Yeşilay Bayburt Şubelerine ziyaret

Belediye Başkanı Pekmezci’den Kızılay ve Yeşilay Bayburt Şubelerine ziyaret
7 Şubat 2022 15:22 | Son Güncellenme: 7 Şubat 2022 16:55
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci Kızılay ve Yeşilay Bayburt şubelerini ziyaret etti.

Ziyaretlerine Yeşilay’dan başlayan Başkan Pekmezci burada Şube Başkanı Arif Akcan tarafından karşılandı. Akcan ile bir müddet sohbet eden Başkan Pekmezci Bayburt Belediyesi olarak Yeşilay ile ortak çalışmalarda bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade ederek Akcan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretinden dolayı Başkan Hükmü Pekmezci’ye teşekkür eden Yeşilay Şube Başkanı Arif Akcan ise Yeşilay’ın faaliyetleri hakkında bilgi vererek çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Yeşilay’ın ardından Kızılay Bayburt Şubesi’ne geçen Belediye Başkanı Pekmezci burada da Şube Başkanı Hümeyra Çelik tarafından karşılandı. Çelik’ten Kızılay’ın Bayburt’ta ki faaliyetleri hakkında bilgi alan Pekmezci çalışmalarında muvaffakiyetler diledi.  

Kızılay Bayburt Şube Başkanı Çelik ise Başkan Pekmezci’ye ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek Çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Hükmü Pekmezci “Bugün Türkiye’mizin iki güzide sivil toplum kuruluşu Kızılay ve Yeşilay Bayburt Şubelerini ziyaret ettik. Hem Kızılay Şube Başkanı Hümeyra Çelik, hem de Yeşilay Şube Başkanı Arif Akcan ile oldukça verimli sohbetler gerçekleştirdik.  Hepimizin ortak bir amacı var Bayburt’umuza ve ülkemize hizmet etmek. Biz Bayburt Belediyesi olarak bu iki kurumumuzla koordineli olarak çalışmaktan mutluluk duyuyoruz.  Hem Kızılay’ın hem de Yeşilay’ın ülkemize ve Bayburt’umuza önemli hizmetleri var.  Ben bu başarılı çalışmaların bu önemli hizmetlerin devamını diliyor, Şube başkanlarımız Çelik ve Akcan nezdinde kendilerine teşekkür ediyorum. “ ifadelerini kullandı. 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.