Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 6°C
Az Bulutlu
Bayburt
6°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 1°C
Cum 3°C
Cts 7°C

Vali Epcim ile Başkan Pekmezci yeni projeler için Ankara’da temaslarda bulundu

Vali Epcim ile Başkan Pekmezci yeni projeler için Ankara’da temaslarda bulundu
15 Eylül 2021 09:57 | Son Güncellenme: 15 Eylül 2021 13:27
A+
A-

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci çalışma ziyareti için bulunduğu Ankara’da Bayburt Valisi Cüneyt Epcim ile birlikte bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Ankara ziyaretlerine Milletvekili Fetani Battal ile görüşerek başlayan Başkan Pekmezci ve Vali Epcim Bayburt’ta yapımı planlanan ve yürütülmekte olan projeler üzerine istişarelerde bulundular.

Bayburt’un derinlemesine olarak ele alındığı görüşmenin ardından Başkan Pekmezci, Vali Epcim ve Milletvekili Battal Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’na geçerek TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Bayburt’ta devam eden TOKİ projeleri ve yapılması planlanan kentsel dönüşüm çalışmaları üzerine istişarelerde bulundular.

TOKİ ziyareti sonrası İller Bankası Genel Müdürlüğü’ne giden Pekmezci, Epcim ve Battal burada İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük ile görüştüler. Bayburt’ta İller Bankası eli ile yürütülen ve yapımı düşünülen projeler üzerinde fikir alışverişinde bulundular.

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Vali Cüneyt Epcim ve Milletvekili Fetani Battal’ın yoğun ziyaret programı kapsamında son durakları Çevre ve Şehircilik Bakanlığı oldu. Burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Bayburt’ta gerçekleştirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı uhdesinde Bayburt’ta yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu.

Yoğun ziyaret trafiği sonrasında açıklamalarda bulunan Başkan Hükmü Pekmezci “ Çalışma ziyareti için bulunduğumuz Ankara’da Valimiz Sayın Cüneyt Epcim ve Milletvekilimiz Sayın Fetani Battal ile birlikte yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdik. Bayburt’un ve Bayburtlunun hizmetin en iyisini alması için çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz.  Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum, TOKİ Başkanımız Sayın Ömer Bulut ve İller Bankası Genel Müdürümüz Sayın Yusuf Büyük’ü ziyaret ederek gerçekleştirdiğimiz toplantılar oldukça verimli geçti. Kendilerine misafirperverlikleri ve ilgileri için teşekkür ediyorum.  Valimiz, Milletvekilimiz ve kurumlarımızla işbirliği içinde Bayburt için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”  İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

  1. halil ibrahim dedi ki:

    Başkanım yıllardır anlaşma olmuyor olmazda yere yer verirseniz olur yoksa toki bedava yer alıyor kimsede vermez büyük inşaat firmalar yapabilir hatta belediye olarak siz üstlenin yapın yada belediyede imarda çalışan müteahhitlere verin yapsınlar yada yeni bir yapsatçı atayın yıllar önce olduğu gibi nasıl olsa belediyede bunlara alışığız vatandaşa hizmet etmezler ama kendileri malı götürüyorlar inanın belediye imarda çalışanlardan bıktık hele yapsat yapanlardan ne zaman bunların icabına bakılacak merak ediyorum ama başkanım sen halledemezsin işler ALLAH a kalmış neyse sen eski sanayide yerlerimizi ya yerimizie yer yada serbest bırak biz yapalım artık yıllardır bekliyoruz bir çözüm üret.

  2. BAYBURT KALESİ dedi ki:

    İnşallah ,Genç Osman mahallesine yapılacak kentsel dönüşüm i amacına ulaşmaz Bayburtluya sorsunlar ,bu alanın betonlaşmasını istiyorlar mı..? hani vatandaşla birlikte Bayburt yönetilecekti , bazı projelerde görüşülecekmiş ,hangi projeler..? bilseydik güzel olurdu..
    Evet bu yönetim tarzının hiç bir yerinde Bayburtlu yoktur.. Kendilerine çok güzel görünen icraatlar dan , vatandaşında memnun kalacağını zannediyorlar..